Moi!

17.11.2015


Mä olen tässä odottanut sitä sopivaa hetkeä jatkaa blogin kirjoittamista. Sitä ei nyt näytä tulevan eli jatkan sitten epäsopivalla hetkellä :)) 

Tämän uuden blogipohjan luominen tosin tuntuu just oikealta asialta, sillä tuolla edellisen Housefiven puolella oli itselle jotenkin vääränlainen tunnelma. Siis ihan oman itseni kanssa eikä niinkään kaikkien kivojen lukijoiden takia :)

Blogin kirjoittaminen on valehtelematta päivittäin mielessä vaikka miltei viidestä bloginkirjoitusvuodesta viimeiset parisen vuotta on olleet aika ailahtelevaa ja harvaa kirjoittelua. Olisi varmaan pitänyt tajuta pitää ihan kunnon breikki, koska tähän pariin vuoteen mahtuneet kuopuksen syntymä ja sitämyöten kotiäitys kolmelle vajaa neljäveelle ja sit siihen päälle muutto uuteen paikkaan pois kaikesta tutusta ja turvallisesta on olleet kyllä ihan tarpeeksi täytettä pääkopalle.

Kaiken tuon lisäksi olen hirmuisesti miettinyt omia rajojani julkista blogia kirjoittaessa. Kuinka paljon haluan tai uskalla jakaa? Ajatuksena, että blogia lukee joukko tuntemattomia, on paljon helpompi kirjoitella mitä sylki suuhun tuo. Mutta kun tiedän, että tätä lukee esim. mun äiti ja isä, siskot ja joukko livekavereita, niin rupeankin ujostelemaan. Mitähän hekin minusta ajattelevat??

Todellisuudessa, jos nyt kysyttäisiin, että mitä haluaisin tehdä tietäen etten voi epäonnistua taikka muiden ajatuksilla ole mitään väliä, kirjoittaisin tosi supermielelläni sellaista keveää tyyli-ja lifestyle-blogia. Siis vaatehömppää ja kaikenmoista muuta ei niin maatakaatavan vakavaa sisältävää höpötystä. 

Et sellaista blogia mä nyt ajattelin tästä vihdoinkin sitten tehdä :) Ja opetella hartaasti olla ajattelematta, mitä muut ajattelee, jos itsellä on hyvä fiilis. 

Tietysti mun kirjoituksiin varmaasti tihkuu meidän arkea, koska onhan tämä kolmen lapsen huoltaminen ja kotirouvailua aika tiivistä eloa. Ja välillä olisi vain kiva huokaista ääneen näitä Irlannin kummalisuuksia ja kulttuurieroja ;)

Koska ajattelin tänään vihdoin kaivaa kameran kaapin perältä ja muutenkin oli tosiaan tällainen ei ihan loppuun mietitty aloitushetki, saatte kuvaksi tällaiasen photoboothilla tuiskaustun söherön pyykkeineen kaikkineen :) 

Kaikkea muutakin on tapahtunut viimeaikoina, kuin vain että poikkaisin summanmutikassa tuon otsiksen. Niistä kuulumisista kerron sitten seuraavalla kerralla. xxx Sara
12 kommenttia on "Moi!"
 1. Moi! Sama hektisyys ja itse yks ilta pätkäisty otsis täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinkin superkivaa, että kommentoit ja joo onneksi tämä otsis-hetkenmielijohde on osoittanut hyväksi ilmeen virkistykseksi :) ja pienellä aamuisella ojennusvaivalla näyttää siltä kuin olisi jotain tehnytkin tälle pehkolle :D

   Poista
 2. Hiphurraa että olet taas linjoilla. Otsisbuumi vallalla siis, mullekin eksyi sakset käteen pikana kun hiusärripurri puri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe tästähän saisi kolmenlapsen väsyneiden äitien niksipirkan: jos kyllästyttää, parturoi uusi ilme keittiösaksilla ;))
   Ja hurraa tosiaan, kyl mä vain niin täatä bloggailusta tykkään :)

   Poista
 3. Kiva kun olet taas takaisin. Olinkin jo hetken huolissani olenko missannut uuden blogisi osoitteen.:) Kaipaan itsekin jotain uutta ilmettä hiuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on kiva ❤️ Mä päätin nyt aloittaa puhtaalta pohjalta ja piiloottaa noi vanhemmat tekstit ainakin toistaiseksi. Ehkä tämä omakin hiuksien uudistaminen liittyi tähän kaiken uuden alkuun :)

   Poista
 4. IHANAA, että kirjoitit taas! Oon kaivannut sua, vaikkei tunnetakaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Satu, me ollaan blogikavereita. Tunnen yhtälaista sielujen sypatiaa eli meidän tarttee ehkä järjestää treffit, kun tullaan ens kerran Suomeen :)

   Poista
 5. Kiva kun olet palannut bloggaamaan. Itse olen vaihtanut blogia jo tässä ajassa useampaan otteeseen ja pidin paussia, mutta blogikutkutus ei anna periksi :) t:ent. Mama D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee nää bloggailut ihan samalla tavalla, mut eihän tätä malta lopettakkaan :DD Kiva, kun kommentoit ja mun tarttee tulla katsastamaan myös sun tontti :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!