Viikonlopun parhaat:

22.11.2015
No viikonloppu ylipäätänsä. Nyt, kun molemmat pojat on kouluissaan maanantaista perjantaihin, viikonloppu on saanut ihan uudellaisen merkityksen. On kiva herätä kahtena aamuna viikosta ettei tarvitse ajatella reppuja taikka lounaslaatikoita.
Treffit kaverin kanssa, kenellä on vielä enemmän lapsia. Yhtenäinen taju siitä, että ei se nyt oo niin justiinsa ja kaikille lapsille löytyy leikkikaveri. Äidit ehtii jutella, mutta ketään ei haittaa, jos lause keskeytyy kesken kaiken tai keskustelun aiheet pomppivat holtittomasti. Lapsentahtinen joulufiilistely :) Eihän sitä nyt voi vastustella, kun pienet pyytää tunnelmointia ja pukille kirjoittamista. Mut ihan pikkuhiljaa edetään.  Ja vitsit, mikä onni, kun paikallisesta Lidlistä löytyi sopurahalla aivan mielettömän kivat joululahjat lapsille! Äidin tekisi jo mieli leikkiä pienellä pinkillä nukentalolla - miten tässä malttaa vielä kuukauden odotella!
Suomi-kerho lauantaina ja kotimatkalla ostettu melkeinglögi-pullollinen. Meidän county Galwayn äidit lapsineen ollaan nyt pari kertaa yhytetty ja perustettu meidän oma kuukausittainen kerho. Vaikka meiltä matkaa onkin reipas tunti, on se todellakin jokaisen kilometrin arvoinen. Niin huippua ja nyt jo kaikki tuntuu niin tutuilta ja tärkeiltä. Lapsetkin leikkii mielellään yhdessä ja ens kerralla pidetään pikkujoulut torttuinen. Ja sit tämä pullollinen, mikä ei todellakaan vastaa Marlin glögiä, mutta lämmittää mieltä siitäkin huolimatta.

Liamin vapaapäivä sunnuntaina ja auringonpaiste. Täällä on ollut niiiiiiin myrskyistä, sateista, harmaata ja pimeää, että kirkas ja kuulas talvinen sää, on niin ihanaa. Haikeudella katsoin instasta Suomikuvia kinoksineen, mutta kyllä mä Irlantilaisestakin talvesta tykkään ihan hirmuisesti. Ja siipan viikonloppuvapaa nyt on aina juhlimisen arvoinen asia <3

Tunnelmatähti ja valokuvaileva Fionn. Ostettiin se Dublinin Ikeasta jo lokakuussa ja ajatuksena ei todellakaan ollut laittaa sitä ihan vielä esille, mutta sitten one conversation and thing led to another, ja päätettiinkin nakata tähti ikkunaan jo nyt. On se ihana. Ja joo tämä suhruisempi kuva on meidän esikoisen ottama. Pieni kovasti tykkäisi kuvailla äitiliinin isolla kameralla ja aina välillä saa vähän koklata. Harvoja kuvia minusta lasten kanssa ja jotenkin tuossa on aika ihana tunnelma, kun Elsun kanssa leikitään kauppaa :))
Kohta lapset menee nukkumaan ja me katsotaan hiukkasen x-factoria ja jotain muuta hömpää ja sit energisesti kohti uutta viikkoa, mikä onkin vissiin taas aika kiireinen. Mut mikäs sen mukavampaa <3 Hauskaa alkuviikkoa teillekkin, Sara xxx

4 kommenttia on "Viikonlopun parhaat:"
 1. Ihania poimintoja. Rakastan noita sun kuvia Irlannista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa, valokuviin ei edes pysty vangitsemaan kaikkea sitä kauneutta, mitä täällä näkee ❤️

   Poista
 2. Tulee ihan hirmuinen Irlanti-ikävä kun katsoo noita sun ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä uutta reissua suunnitteilla? Mä niin haaveilen, että päästäisiin kiertelemään paremmin itsekkin :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!