Uuden vuoden sisustusta ja aleostokset.

27.12.2015
Kerroin eilen suuntavani pienille aleostoksille ja niin tosiaan tein.

Mies nimittäin saa aina jouluisin pomoltaan lahjakortin tämän vaimon vaate-/sisustustavarakauppaan.

Viime vuonna shoppailtiin lahjakortilla miehelle uusi nahkalompakko ja minulle kaksi ohkaista merinovillaista (alus)paitaa, mistä on kaikista ollut hurjasti iloa.

Oli siis selvä, että tämäkin lahjakortti käytettäisiin johonkin pysyvään ja tällä kertaa oli haaveissa tuhlata vähän sisustukseen.

Sattuipa tuola kaupassa alkaa sopivasti alet tänään kello kaksitoista ja kaverini, kuka on ko. paikassa töissä, vinkkasi jo ennen joulua, että kauan ihailemani villaviltit tulisivat olemaan -50% alessa. Jes!

Ja kyllä ne onkin ihanat! 
Tummanharmaata olisin jo kaivannut syyssisustukseen ja se taitaa mennä nyt meidän makuuhuoneeseen.

Tuo vaaleampi on merino-kashmirsekoite ja aivan unelman lämmin ja pehmeä ❤️❤️❤️

Täydellinen tänne meidän kylmään kotiin.

Samalla vähän pohdiskelin kevään sisustusta. Täällä on toki melko vaaleaa nyt ja ehkä jotain uutta sohvatyynynpäällistä kaipaisin.

En oikein tiedä minkälaista ja tätä asiaa pitääkin tässä hiukan tuumiskella ja kenties selailla lemppari sisustusblogeja inspiraatioksi. Mulla olisi kyllä tuola muutamia pellavakankaita, mistä voisi jotain ommella...

Nappasin jo ennen joulua tuollaisen punotun korin/kukkaruukun Penneys-kaupasta parilla eurolla. Punotut korit, valkoinen, harmaan sävyt, pellavakangas ja kivi ripauksella väriä on kyllä sellaisia mun ikisuosikkeja sisustuksessa. 

Luonnollista ja rauhoittavaa :)

Taitaa olla keskustelun paikka kenen viltti tämä onkaan :D Tyypit tais olla samaa mieltä, että lämpöinen ja mukava on. Katselivat sylikkäin Maija Poppasta leikkipuistoreissun jälkeen. Ehdin jo tehdä kävelylenkinkin upeassa auringonpaisteessa ja toivottavasti huomennakin pääsen, koska tiistaina alkaa kuulemma Frank-myrsky, kääk!

Minkälaisia ale-tärppejä teillä on muilla mielessä? Ja onko kenelläkään hyviä vinkkejä, mistä tiirailla kivoja sisustustyynynpäällisiä? 

Irlannin matkaajille ehdottomasti suosittelen tuollaisia täkäläisiä vilttejä kotiinviemisiksi. Tuo Foxford on hyvä merkki ja samoin Avoca :)

Mut nyt mun täytyy ruveta kokkailemaan iltaruokaa, nähdään taas! Sara xxx


2 kommenttia on "Uuden vuoden sisustusta ja aleostokset."

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!