Galway series: Christmas market.

14.12.2015
Joulumieli tai mielettömyys.
Se mulla on vähän tässä ollut mielessä viimepäivinä. En oikein osaa sanoa miksi, mutta just tänä vuonna mulla on aivan tajuttoman hyvä fillis.

Kuitenkin olen aistinut, että monella se kunnon joulumieli sielä Suomessa juurikin on vähän hukassa. Sade, lämpöasteet ja harmaus tietysti varmaan vaikuttavat asiaan. Sää on kuin Irlannissa :)

Täällä kun just periaatteessa ei pitäisi olla mitään tunnelmaa, mutta ehkäpä juuri siksi onkin niin jouluista. Se tunne on rakennettava kaikesta muusta kuin siitä valkoisesta maasta.

Eilen päivä valkeni ( ;)) harmaana ja tihkusateisena. Oltiin päätetty lähteä Galwayhin täältä pikkukylältä joulumarkkinoille ja kieltämättä vähän hirvitti ulkoilmatapahtuma sellaisessa säässä. Mutta oltiinkin ihan superonnekkaita ja jonottaessamme parkkipaikkaa parkkihallista sää pikkuhiljaa vähän kylmeni ja kirkastui. 

Käytiin nopskaan pubilounaalla ja sit suunnattiin Christmas marketille.
Koko tapahtuma oli tietyllä tavalla niin mauttoman loistava. Kyllä Helsingin Tuomaanmarkkinat ovat satakertaa kauniimpi miljööltään, mutta oli näissäkin sitä jotakin. Ehkä tuo valtava Karuselli oli kaikista paras juttu. Teki suuren vaikutuksen erityisesti esikoiseen. Tyypin silmät tuikki siihen tyyliin, että näin hänen mielen vaeltavan jossain omissa mielikuvitusmaailmoissa. Äidin poika :)
Äitiliinkin on aina elänyt vähän oman elämän elokuvissa.

Kojuissa oli myynnissä vaikka mitä ja vähän harmitti etten niitä tungoksessa ehtinyt juuri tutkailla. Keskellä risteileviä kojukujia lauloi eräs nainen äärettömän kauniilla äänellä joululauluja.

Alimman kuvan myrtsit ilmeet johtuu siitä, että meidän oli pakko jatkaa matkaa.
Onhan tuo kaupungilla olo kolmen pienen kanssa aika tietyllä tavalla kamalaakin. Esim. me yritettiin täpötäydessä kauppakeskuksessa etsiä miehelle housuja ja lapset suunnilleen valuivat lattioita pitkin, kunnes keksin laulaa heille lemppareinta joululaulua 12 days of christmas :) 

Taisi vähän kanssa kanssashoppailijoita naurattaa, heh...

Kotiin ajettiin säkkipimeässä illassa ja yritettiin kuumeisesti pitää koko trio hereillä. Onneksi on älypuhelimet, youtube ja Pipsa Possu!

Toivottavasti teille ei niin joulufiiliksisille löytyy pian se lämmin jouluinen olo.
Koristelkaa koti ja kuunnelkaa joululauluja, polttakaa kynttilöitä. Piparitkin voi auttaa.
Ei stressiä järjestelyistä, hyvää mieltä vaan.

Ja kivaa viikon alkua, Sara xxx

2 kommenttia on "Galway series: Christmas market."
  1. Hih, ihana postaus, tulin kommentoimaan, että Irlannin jouluhan näyttää ihan suomalaiselta joululta! Juuri yhtä kylmää ja märkää ja suomalaiset niin odottavat valkoista maahan. Pohjoisessa onkin lunta, me etelässä ei taideta saada valkoista joulua. Huvittavaa tästä tekee sen, että meillä on paljon kuvia mökiltä: jouluista ja juhannuksista ja eipä niissä juuri ole keskenään eroa :D Sama vihreä nurmikko, samat pipot päässä, samat ihanat tyypit. No glögiä ei ole juhannuskuvissa mutta samanväristä mehua kylläkin ;)

    Ihanaa joulun odottelua sinne teille <3 Ja kyllä se joulu tulee lumesta huolimatta. Kuten kirjoittelitkin: "Koristelkaa koti ja kuunnelkaa joululauluja, polttakaa kynttilöitä. Piparitkin voi auttaa. Ei stressiä järjestelyistä, hyvää mieltä vaan." Well said!

    VastaaPoista
  2. Heh joo täällä voi myös olla ympäri vuoden +14 ja sateista :)) mutta eilen oli onneksi vain +4 ja tosiaan kirpakampi ilma. Hauskaa joulun odottelua myös sinulle ❤️❤️❤️

    VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!