Lumihuiput.

12.12.2015


#nofilter


Tänä aamuna, kun unisena aamulla katsahdin olohuoneen ikkunasta ensimmäistä kertaa, leuka loksahti melkein lattiaan ja oli pakko pikavauhtia etsiä kamera käsiini. Täydellinen sininen hetki ja vuorille oli yön aikana satanut lunta. Kylmän aamun takia ikkunat olivat ihan huurussa. Vaikka olen ollut joulufiiliksissä todella lahjakkaasti pidempään jo, nuo lumihuiput vastasi mulle sitä, kun ikkunasta olisi avautunut oikein kunnon joulun ihmemaa :)

Sain siitä sitten idean, että uintireissun (ja saunan!!!) jälkeen käydään lasten kanssa vähän ajelemassa ja kuvailemassa yhdessä meidän lempparipaikoista. 


perusilme...


Jep, joulupukki taisi kuulla mun toiveet ja etukäteistoimitti toiveitteni harmaan takin. Tänä jouluna kävikin niin, että lastenlahjoihin budjetoimani summa alittui (kiitos Fionnin, kenen yksi ja ainut toive oli uimasnorkkeli. Ei muita toiveita.) reippaasti ja Veromodan sivuilta sai vielä -20% alennuksen ensi tilaajana...

hiukan parempi ja sitten...


Ja tämä takki on ihan täydellinen. Näissä kuvissa se ei kyllä todellakaan tule edukseen koska suutarin lapsella ei kenkiä eli valokuvaajan tytär ei osaa poseerata :D Lisäksi oli oikeasti aivan julmetun kylmä ja kova tuuli. Pojat muruset niin innostuivat painamaan kameran laukaisinta ja ohjeistivat minua lähinnä pomppimaan :))

...kas näin, hiiopp!


Otin takista koon M kun normi yläosakokoni on 40. L olisi ehkä just nyt ollut parempi valinta, jos alle pitää tupata villapaitaa (kuten tänään), mutta mulla on nyt vuoden varrella aika monet vaatteet jääneet liian suuriksi ja toivon saman trendin jatkuvan seuraavanakin vuonna ;) Kunhan joulupöhötyksestä päästään, tämä on varmaan jo just hyvä.

parhaiten onnistuneessa kuvassa silmät kiinni.
onneksi poro pelasti :)


Olin kyllä suunnitellut paketoivani tämän kuusen alle, mutta sitten punaisten nahkahanskojen ja vaaleanharmaan takin yhdistelmä alkoi kutkuttamaan liikaa ja onkin varmaan bueno, kun huomenna menemme Galwayn joulumarkkinoille. Kaupunkikäynneille tulee aina erityisesti tälläydyttyä ;)

sit piti vähän lohduttaa herra punaista

Vaaleanharmaa on mun lempparein väri ja senhän voi yhdistellä vaikka miten. Villakangastakki on mulla täällä kaikista käytetyin ulkovaate oikeastaan syyskuusta huhtikuuhun eli suuri käyttöaste on taattu. Tähän takkimalliin mulle tuli suuri mieltymyt, kun kokeilin tätä takkia päälleni ja heti mietin, että sama takki juurikin vaaleanharmaana kyllä rastisi joka ruudun. Eipä aikaakaan, kun verkkokauppahaahuilun ja haaveilun tuloksena löysin ajatuksiani vastaavan takin.

Nimittäin tähän asti eniten käyttämäni takki tuntuu mitoitukseltaan olevan mulle vähän liian lyhyt helmasta ja hihasta. Olen 171cm pitkä ja vasta viimeaikoina olen ruvennut miettimään, että valmisvaatteiden mitoitus on viissiin suunnattu about 165cm naisille. Tuo polvipituus takeissa ja tarpeeksi pitkät hihat tekevät heti nimittäin kokonaisulkonäöstä huomattavasti imartelevamman.

paaaljon onnestuneemmat poseeraukset :))

 Ah, voisin kertoa tästä päivästä muutenkin niin monta juttua - meillä oli lasten kanssa vain niin kivaa. Nyt täytyy vain valitettavasti ladata Brittien Xfactor finaali näytölle ja jättää teidät, mutta joulumarkkinoille toki raahaan kameran mukaan. Adios, Sara xxx

with love, from Ireland

4 kommenttia on "Lumihuiput."
 1. Kaunis takki ja hieno on takin taustakin!:) Joulumarkkinoille on ollut itselläkin aikomus, edes Stockan jouluikkunaa katsomaan lasten kanssa. Parasta näissä kaupunkireissuissa on juuri motivaatio laittautua ja pukea ylleen jotain jännempää kuin yöpaituli ja kantoliina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä aika ikävä Helsingin jouluikkunoita ja markkinoita, niissä on niin ihana tunnelma. Toivottavasti teillä oli onnistunut ja kiva reissu <3

   Poista
 2. Kiva takki, sopii hyvin sinulle :) Maisemat jälleen ihania ja viimeisestä kuvasta tuli mieleen Late Lammas -lastenohjelma joka meidän perheessä on ihan suosikki ohjelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi noi lampaat on kyllä aikamoisia. Ei heillä ollut kyllä yhtään kiire pois auton tieltä, että siinä vähän sitten odoteltiin. Nää Connemaran lampaat on suurimmaksi osin just noita, keillä on musta naama ja jalat ja n eon aika siroja rakenteeltaan. Aika villin näköisiä spreijauksineen :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!