Pikkujoulumekko.

18.12.2015

Mulla on tosi hyvä visio kuvista tähän postitukseen, mutta se visio jäi nyt vähän kiireisen päivän jalkoihin hah! Meillä oli nimittäin tänään Jamesin play schoolin/eskarin pikkujoulut aamulla, mistä jatkettiin Fionnia hakemaan ja sieltä suoraan kaverin luokse koko iltapäivän leikkitreffeille aina kuuteen asti, kunnes kotiuduimme iltaruoan kautta suoraan untenmaille. (tai no minä en vielä)

Aamulla, milloin oli alunperin ajatellut kuvata, mulle iski lapaluun alle joku jäätävä hermopiikki. Samanlainen kuin noidannuoli ja luulin jo etten saa edes vaatteita päälle koko päivänä. 
Luojan kiitos ibuprofeeni ja magnesiumöljy saivat ihmeitä aikaa ja särky hiukkasen rauhoittui.

Anyhow, yritin sitten kotona matkan varrella käydessä sutaista kuvailut jalustan ja laukaisimen kera.
No me ei selkeästi olla vielä kavereita, kun ainut tarkka otos oli tämä :D

Joulujuhliin tietty piti laittaa vähän siistimpää päälle ajattelin.
Noooo, voin sanoa, että onneksi nappasin neuletakin kaveriksi. 
Oli nimittäin erittäin ylipukeutunut olo sielä muiden äitien legginssien ja farkkujen keskellä :DD

Multa jäi aikuisten pikkujoulut tältä joulunajalta väliin (buu) ja päätin eilen, että pakkohan tätä mekkoa on jossain kemuissa päästävä käyttämään. Ostin sen jo joskus kesällä 2012 miehen siskon häihin ja en ole sitä sen koommin käyttänyt, kunnes jokin aika sitten kokeilin päälle ja ihastuin ikihyviksi. Pakkohan sellainen mekko on olla loistava lemppari, jos on vain kertakaikkisen mukava olo. En varmaan ole ikinä omistanut yhtä kaikinpuolin istuvaa vaatetta.

Mutta mä olen aika kausivärirajoittunut ja en enää joulun jälkeen kykene pukemaan ylleni tällaista burgundyä, mitään tummanliilaa, sinapin keltaista tai muutakaan syksyväriä eli pakko vielä ensi viikollakin yrittää tehokäyttää kolttua. Joulupäivänä ainakin :) 
Onko seurassa muita kausivärirajoittuneita?

Huomenna meillä on meidän Suomi-kerhon pikkujoulut Galwayssa, 
minne suuntaamme joulutorttujen kera aamupäivästä. 
Kiirettä pitää siis ja palaillaan taas pian :)
Sara xxx

2 kommenttia on "Pikkujoulumekko."
 1. Superi mekko silti!
  Ja eikös se ollut niin, että ylipukeutua saa, mutta alipukeutua ei :)

  Minä en oikeastaan ole lainkaan kausivärillinen, fiilisvärillinen ehdottomasti. Vaaleanpunaista voi olla syksyllä ja sinapinkeltaista keväällä, puhumattakaan persikasta talvella :D Mutta jos on sininen fiilis, niin punaista ei vain voi änkeä mihinkään. Vähän sama hajuvesien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa siis erillaisia rajoittuneisuuksia :D Mulla on todella vahvasti syyskuu-joulukuu ja tammikuu-elokuu-kaudet. Ja myös hajuvesissa. Onneksi syksytuoksusta ruiskautin juuri viimeiset pisarat ja toivottavasti pukki lahjoo toivomallani kevättuoksulla :)

   Ja joo ehdottomasti parempi ylipukeutua kuin alipukeutua!

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!