St. Stephen's day.

26.12.2015
 Heippa ja kivaa Tapsaa kaikille.
Irlannissakin on St. Stephen's day eikä Boxing day eli samaa Tapania tarkoittaa :)

Mä en oikein tiedä mitä muuta kirjoittaa joulusta kuin, että ohi on.

Meillä oli aivan kiva juhlapäivä kyllä, mutta lapset olivat varmaankin aika väsyneitä tiistai-keskiviikon reissailuista ja sitten kaikesta jännästä Joulupukin odottelusta, mikä tietysti meinasi hiukkasen haastavempaa kiukuttelua ja aattona kaikki olikin aika huonolla tuulella. 

Onneksi Joulupäviä sujui suhteellisen leppoisasti, lahjat oli kaikille mieleisiä, ruoka hyvää, katseltiin paljon tv:stä joululeffoja. Ja käytiin kävelyn sijaan rannalla. Se oli varmasti koko joulun paras juttu.

Se ja palapelien rakentaminen poikien kanssa.

Tänään aika rennosti hengailtiin puolille päivin, kunnes mä sain siivoushepuli ja pakkasin samantien koko joulun laatikkoon ja pois silmistä. Vain paperitähden jätin ikkunaan ja leikkoamaryllikset maljakkoon. Samalla vaihtelin vähän huonekalujen paikkoja ja täytyy sanoa täällä on ihanan raikkaan näköistä nyt!

Iltapäviän kruunasi piiiitkä kävelylenkki ja vaikka ennen palaamista terveelliseen ruokavalioon olin ajatellut vielä tämän päivän napsia pipareita ja juustoja, täytyy sanoa, että ei kyllä oikein enää uppoa.

Toivottavasti teillä ruudun takana on ollut oikein kiva joulunaika ja mukava viikonloppu :)

Mä taidan vielä siivoilla vielä vähän lisää ja sit aikaisin nukkumaan, 
huomenna pitää nimittäin mennä pieneen alennusmyyntijahtiin :D 
Heippa vaan, Sara xxx


4 kommenttia on "St. Stephen's day."
 1. Hihii, täällä meillä viisivuotias on samassa moodissa kanssasi: siivotaan joulu heti pois. En tiedä mikä kiire, itse ajattelin vielä nauttia sydämistä ja koristeista. Uudenvuoden jälkeen sitten, hello new year ja goodbye joulu :) -ellei joku päivä töitteni jälkeen käy ilmi, että pikkutyyppi on siivonnut jo :D

  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa Fionn sanoin "joulu on nyt ohi on" :D on täällä vielä on eksi vähän tunnelmaa noista kynttilöistä ja tähtikoristeista. Sellaista välipäivien tunnelmaa :)

   Poista
 2. heh; meillä lähti joulu tänään pois paria valoja lukuunottamatta! ikinä en tykkää pitää joulua edes uudenvuoden aattoon asti, koska sit alkaa uusi vuosi ja pitää aloittaa taas puhtaalta pöydältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just näin! Meinasin jo hakea nivaskan tulppaaneja, muttakun nuo leikkoamaryllikset kestää ja kestää vain. Ei niitä poiskaan raaski heittää ja onneksi ovat valkoisia :))

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!