A little blue.

4.1.2016
Moikka! Huomaa kyllä, että mä en (vielä) ole kovin rutinoitunut bloggaaja, kun unohdin totaalisesti ottaa eilen kameran mukaan meidän Galwayn reissulle, mistä olin aikonut ottaa kuvia tännekkin. 
Pientä hiljaiseloa viikonlopun yli siis täällä, kun tosielämässä on ollut aika haipakkaa lasten kanssa.

Eilen lähdettiin siis koko perhe Galwayhin paikalliseen Hoplop-tyyliseen sisäleikkipuistoon.
Sen reissun olin luvannut lapsille toteutettavaksi joululoma aikana. Ihan extempore viestittelin myös miehen siskolle, josko haluaisivat tulla meitä treffaamaan, kun heilläkin on toisesta suunnasta about tunnin matka. Lopulta sitten ilmeni, että myös miehen veli perheineen on Galwayssa käymässä ja meillä olikin ihan huippu iltapäivä yhdessä kaikkien kanssa :)

Yksi syy myös alunperin hoplop-reissulle oli, että mä saisin ihan hetkeksi mennä viereiseen business parkiin pyörimään ihan itekseni. Oli meinaan melkoisen tiivis viikko takana; mies 6 päivää töissä aamusta iltaan ja me lasten kanssa miltei täysin 4 seinän sisällä vankina korvatulehduksen ja myskysateiden takia.

Mulle riittää tuollaiset tunnin pyrähdykset sielä täällä omaa aikaa, että pää alkaa taas toimimaan paremmin. On kieltämättä ihana haahuilla ilman päämäärää ja mietiskellä hetkinen omia juttuja.

Nyt bonuksena löysin vielä Nextistä lapsille muutaman keväisemmän vaatteen!
Elsi on hujahtanut sen verran pituutta, että olin tosi onnellinen, kun löysin napakan ja hyvän tuntuisia pitkähihaisia paitoja ja söpöliinin farkkuhameen erittäin edullisesti. 

Ja pojille nappasin vielä Suomi-tpaidat
Olivat muuten suuri hitti, piti mummille ja paapalle oikein facetime-puhelussakin esitellä :)) 

punaposket päivän ulkoilujen jälkeen

Mut juu. Onhan nämä loma-ajat aina aika haastavia, kun tyypeillä on kamala ikävä kavereita ja koulujaan. Positiivista sinänsä, että tykkäävät niissä niin käydä. Pikkusiskokin on ollut ihmeissään, kun joutunut jakamaan minut veljien kanssa koko päivän. 

Onhan tuo sisarusten elo välillä varsin riitaisaa, mikä kiristelee itse kunkin hermoja, mutta onneksi nämä meidän tyypit on myös samalla oikesti tosi läheisiä ja hyviä leikkikavereita toisillensa. Kai tämä on aika tavallista lapsiperhemeininkiä kuiteskin :)

Huominen siis vielä viimeinen lomapäivä ja keskiviikkona palaamme normirutiineihin.
Koska luvassa pitäisi olla aurinkoinen päivä, ajatteltiin hiukan lähteä retkelle tuonne läheiseen Luonnonpuistoon. Ja yritän muistaa ottaa kameran, sillä sieltä on ihan mieltsit näköalat!

Nyt kuitenkin aikaisin nukkumaan ja kuullaan taas, Sara xxx


Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!