Galway series: yhdet tyypit.

8.1.2016
Huhheijaa, taas on kulutettu autonpenkkiä ja käyty toistamiseen viikon sisään Galwayssa. Nyt voisi kyllä jättää pidemmät autolenkit taas vähäksi aikaa mielellään, mutta oli meillä kyllä just tänään aivan hyvä syy sielä käväistä. Liamilla oli taasen haastattelu ja meni kuulemma todella hyvin. Nyt vain odotellaan sitten kuulumisia tuolta ja sieltä edellisestä paikasta, ehkä jo alkuviikosta.

Aika välillä jännä tunne, kun itse ei asian eteen voi tehdä mitään, muuta kuin jännittää. Onneksi meillä on niinsanotusti win-win tilanne, nyt on hyvä työpaikka olemassa jo ja muutetaan vain jos jotakin parempaa justiinsa oikeilla spekseillä tulee eteen :)

Mut juu. Fionn tietysti meni kouluun ja hänet oli suoraan koulusta pyydetty syntymäpäiväjuhlille eli otimme mukaan vain nämä pienemmät tyypit. Voi luoja miten paljon helpompaa olla liikenteessä vain kahden lapsen kera! Toisaalta dynamiikka on ihan erilainen ja James todella oli niin isoa veljeä että. 

Hullutteli siskoa kanssaan riehumaan lähinnä...

Näillä kahdella, 1v7kk ikäerolla syntyneillä, on kyllä aivan omanlainen suhteensa ja vaikka James oli palleroinen vielä Elsin syntyessä, on mun mielestä itseasiassa tuollainen pieni ikäero ihan älyttömän hyvä ja kiva. James ei muista aikaa ennen Elsiä toisin kuin Fionn, kuka muistaa vielä senkin ajan kun Jamesia ei ollut (poikien ikäero 2v1kk).

Tyypit on monella tapaa ihan paita ja peppu ja vähän väliä halailevat keskenään spontaanisti ja nyt tosiaan nukkuvatkin vierekkäin. Ja kyllä heidät sisaruksiksi ulkonäöstäkin tunnistaa vai mitä :)


Hiukan olivat vauhdikkaat kuvattavat, huh huh. Liam sai todenteolla pitää väkijoukossa käsistä kiinni, kun Elsi ei enää millään suostuisi istumaan rattaissa. Hitsit nytkö nekin sitten pitää jo pistää etiäpäin?? 

Täälläkin muuten oli tänään tosi kylmää - plus 3 astetta :D Mutta se tuntuu kyllä niin kipakalta.
Ihanaa, kun iltapäivällä sentään paistoi aurinko!


Meillä onkin tosi kiva viikonloppu tiedossa, kun Liamin nuorempi sisko ilmoitti aivan yht'äkkiä tulevansa meille kylään. Hän on minulle tosi rakas, melkein kuin oma sisko.

Ja hauska juttu: Liamilla ja siskolla on mieltei justiinsa samanlainen ikäero kuin meidän pienimmillä ja samalla tavalla ovat ihan erityisen läheisiä. Ja kivalla tavalla mies ymmärtää siksi näiden meidän tyyppien suhdetta ja erityisesti Jamesin asemaa perheessä. muistaa aina sanoa, että näitä tyyppejä ei saa ikinä verrata kaksosiin, koska James on isoveli.

Toivottavasti teillekkin on huippu viikonloppu tulossa ja ne pakkaset sielä Suomessakin vähän hellittäisi! Sara xxx
2 kommenttia on "Galway series: yhdet tyypit."
 1. Ihana postaus! Tykkään sun blogissa kaikkein eniten juuri tällaisista postauksista, joissa kerrot jostain retkestänne tms. ja mukana kiinnostavia pohdintoja.

  Toisaalta juuri tällaisia postauksia on vaikein kommentoida :D Tuntuu että onko bloggaajallekaan kiva saada vain "hymistelyä". Mutta, no, kukapa siitä nyt ainakaan pahastuisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kuitenkin kommentoit. Kiitos! Kyllä ne vaikka yksisanaisetkin tai hymiöt piristää ja sellaisen tunteen, että joku sielä ruudun toisella puolella tykkää :) Ja se taas saa ilon ja olon jatkaa tätä hommaa :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!