Haaveiden ostoslista: uuteen kotiin.

12.1.2016
Niin siis sinne uuteen kotiin, mitä meillä ei vielä ole :D
Eikä ole edes tietoa, millä kyllillä sellainen on, hah!

Mutta voihan sitä haaveilla ja vähän listata, koska kyllä ne haaveet välillä käy todeksikin vai mitä?
Ehkäpä tästä Ikea-painoitteisesta kuvapläjäyksestä saa joku muukin inspistä :))


Unelmieni sänky olisi Ikean Nordli, mitä olen moneen kertaan hehkuttanut ja mikä me jo melkein ostettiin. En tykkää pelkistä runkopatjoista, mutta monen molempisängynpäätyisen sänkykehikon jälkeen tuo malli miellyttää silmää niiiin paljon. Tämä olisi ihan mahdollinen ostos, jos me satutaan löytämään kalustamaton koti ja tarvitaan vierashuoneeseen sänky, mikä voisi sitten olla tuo tämän hetkinen Hemnes.

Irlannin eteiset on yleensä surkeita kooltaan ja malliltaan ja kenkäsäilytystä tai mitään muutakaan säilytystä löytyy todella niukasti. Meillä oli viimeisimmässä Suomen kodissa vastaava Ikean Billy-hylly matalampana eteisesssä kengille ja niihin sopii just passelisti mun 39-40 koon kenkä syvyydeltään ja tämä korkeampi versio olisi ihana mun kengille ;)

Kauhukseni huomasin, että meidän Karlstad-sohva on vissiin poistunut Iksun valikoimista! 
Hitsit! Meidän oli tuohon kahdenistuttavaan sohvaan tarkoitus seuraavaa kotia varten jossain vaiheessa ostaa se chaise lounge-osio, siis tuo pidempi lepotuoliosio.

Onni onnettomuudessa, että ehkäpä sitten joskus voisimme investoida tähän mun ultimate family sofa-haaveeseen. Lisäisin tuohon väliin vielä toisen tavallisen kokoisen istuinosion, mutta tämä hivelee minun silmää kyllä niin paljon. (nimeomaan ilman käsinojia, niistä en Kivik-soffissa tykkää)


Tällainen halpis Leran-lamppu meillä Suomessa olikin, mikä muuton alta myytiin. Ostaisin tämän ehdottomasti uudestaan, kun se on niin söpö. Vähän sopivanlaista beach house tunnelmaa. Tämä on onneksi toteutettavissa.
Juu ja haaveilen myös oikein isosta peilistä eteisessä.


Kaikkien meidän vanhojen huonekalujen vastapainoksi kaipaan jotain modernia ja yksikertaista.
Esim. supersuosittua Bestå-kaapistoa valkoisena tähän tyyliin, mutta olisihan tuo yläkuvan Nornäs aika huippu makea miehen älppäreille vaikkapa valkoiseksi maalattuna täällä tavalla.


Tämä lamppu sen sijaan olisi minun suuuurin sisustushaaveeni. 
Ja mies ei tykkää siitä yhtään, hitto!

Tuo olisi aivan ihana ruokapöydän päällä vai mitä, tai olohuoneessa.
Tämä Starkey-lamppu löytyy sellaisesta kaupasta kuin made.com, mistä löytyy kaikenlaista kivaa edullisesti muutenkin. Ystäväni Anne juuri tilaili sieltä yhtä ja toista heidän upeaan uuteen kotiinsa ja oli tosi tyytyväinen laatuun ja palveluun. 

Täytyypä taas kerran sano, että tuo Pinterest on kyllä mahtava sivusto tällaiselle haaveilijalle, mutta samalla oiva tapa kerätä ajatukset omista mieltymyksistään. Mun sisustusmaku ainakin selkeästi noudattelee punaista lankaa ja tuolta on helppo poimia pieniä ideoita täydentämään jo olemassa olevaa :)

***

Jes, mutta nyt täytyy käyttää miehen vapaapäivä hyväksi ja lähteä reippailemaan tuonne upeaan, joskin kylmään, auringonpaisteeseen. Tervetuloa muuten uusille lukijoille ja kiitos vielä edelliseen kommentoineille. Olette huippuja <3 Sara xxx

edit. kylläpäs nuo pikkukuvat nyt kovasti pomppivat vasemmalle tässä tietokonenäytöllä! 
pahoittelut, mutta ei anneta sen häiritä vai mitä :)
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!