Pieni kylä Länsi-Irlannissa.

14.1.2016


 Mä ajattelin tänään kuvata teille vähän tätä meidän kotikylää :)
Hiukkasen oli haastavaa kuvata, kun säätyyppi meinasi vaihtua parin minuutin välein.
Sain väistellä rakeita, sadekuuroja ja onneksi välillä paistoi aurinkokin, milloin tämä kylänen on kyllä ehdottomasti parhaimmillaan :)

Aamusta herättiin aivan älyttömän upeaan auringonnousuun ja mittarikin näytti -1 astetta.
Vein pojat autolla kouluihin ja mielessäni hymyilin, että onneksi me Suomalaiset osataan ajaa liukkailla teillä :)

Tämä on kyllä aika jännä paikka asua. Ainakin näin Helsinkiläisen silmin.
Galwaysta meillepäin ajettaessa viimeinen puolituntia on miltei erämaata. Täällä kylillä ollessa ei edes muista miten kamalan eristyksissä sitä ollaan. Peruspalvelut tietysti löytyy, mutta jos vaikkapa tulee haava, mikä pitää tikata, on ajeltava reilu tunti Galwayhin sairaalaan. Paikalliset lääkärit eivät esim. tuollaista pientä toimenpidettä tee.

Tai jos ylipäätänsä kaipaa mitään maitokauppajuttuja kummallisempaa, on lähdettävä Galwayhin tai jopa pidemmälle. Tai no on meillä monta turisteja varten lähinnä tarkoitettua matkamuistomyymälää, mistä suuriosa on talven kiinni, 3 kahvilaa, mistä 2 on koko tammi-helmikuun kiinni. Lukemattomia majataloja ja hotelleja, mitkä myöskin ovat talvipuolen kiinni. Pubeja sentään riittää reilu kymmenen ja ne ovat kyllä koko vuoden auki :D Meidän muskarikin alkaa vasta maaliskuussa, koska Kylemore abbeyssa, missä se pidetään, on liian kylmä.

Tällaisena kylmänä hiljaisena talvipäivänä tällä on jopa oikeastaan aika tylsää.

Odotan jo kovasti kevätaurinkoa ja lämpötiloja sielä plus kymmenenasteen paremman puolen, vaikka onhan nuo lumihuippuisen vuoret aika ihanat :)

Et sen näköistä täällä on :) Mut nyt mies tuli kotiin tauolle ja mä lähden lenkille eli adios! Sara xxx

16 kommenttia on "Pieni kylä Länsi-Irlannissa."
 1. Pakko kommentoida vaikken usein blogeihin yleensä kommentoi juuri mitään. Seutu jolla asutte on järjettömän kaunis, juuri sitä mistä itse olen aina haaveillut. Rakennukset ja maasto ihanan karulla tavalla kauniita. Onneksi ehkä ensi kesänä viidentoista vuoden haaveeni Irlannissa lomailusta saattaa vihdoinkin toteutua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauska, että nyt innostuit kommentoimaan! Kiitos paljon :)

   Tämä Länsi-Irlanti on kyllä niin älyttömän upeaa seutua luonnoltaan. Vieläkin jaksan ihastella päivittäin, vaikka samoja näkymiä ovatkin :) tänne sopii myös hyvin Sumalainen melankolinen mieli. Näistä vahvoista elementeistä saa niin paljon irti rauhallisuutta, mielenrauhaa. Toivottavasti haaveesi toteutuu ka minulta voi ehdottomasti kysyä vinkkejä vaikka sähköpostitse, jos tarvitset :))

   Poista
 2. Voi miten kaunista, silmä lepää näissä maisemissa! Ai, että kun olisikin kiva tulla tuonne lomalle joku vuosi muttei vielä, kiitos valitsemani kotiäitiyden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh joo kiitos valitsemani kotiäitiydenekään ei juuri harrasteta lomamatkoja :D mut ehdottomasti olette tervetulleita :))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö? Irlanti on kyllä huisin kaunis paikka asua ❤️

   Poista
 4. Asuttiin Galwayn seudulla Headfordissa, mutta palasimme Suomeen viime kesänä. Nyt kyllä tuli kauhea ikävä Irlantiin, Connemara on niin kaunista. Terveisiä Jamesille sinne teidän kylän Lidliin, olimme koulukavereita viime talvena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma! Täytyy kertoa terveiset :) ja Connemara on kaunis. Tulen varmaan aina ikävöimään tätä paikkaa, jos täältä muutetaan ❤️

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö olekkin? Ja valokuva vääristää, kukkulat on itseasiassa korkeita vuoria. Vuoristo nimeltä the Twelve Bens :)

   Poista
 6. Ah tää sun blogi on ihan tajuttoman upea! Mulle, kahden pienen lapsen äidille, oikein sellaista luksusta arkeen, mutta kuitenkin sellaisella jalat maassa -tyylillä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti - kiitos tuhannesti ja sait mut justiinsa hymyilemään leveästi :)) ja mietin just, että tämä meidän pienten äitien arjen luksus on varmaan aina sellaista jalat maassa-luksusta. Just englantilainen kahden pienen pojan äiti-kaverini kirjoittii facebookissa: "since when did a trip to the supermarket alone start feeling like going to a say spa?" :D :D niin totta vai mitä ;) pitää nauttia pikkusista jutuista ❤️

   Poista
  2. Day spa siis ei say spa. (Hitsin rikkoutunut kännykän näyttö...)

   Poista
  3. Hahaha, niin samaistun tuohon! :D t. Nimim. huomenna vauvan kanssa kahdestaan Prismaan ja innolla odotan ;)

   Poista
 7. Häämatkalla 2005 kesällä käytiin tuolla Kylamore abbeyssa ja yövyttiin siinä jossain lähellä BB majoituksessa. Ihanat muistot tulvivat mieleen. Aloin vasta eilen lukea blogiasi.

  VastaaPoista
 8. Häämatkalla 2005 kesällä käytiin tuolla Kylamore abbeyssa ja yövyttiin siinä jossain lähellä BB majoituksessa. Ihanat muistot tulvivat mieleen. Aloin vasta eilen lukea blogiasi.

  VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!