"The moment I wake up, before I put on my make up"

17.1.2016
Aaaaah, sunnuntai!

Miltei poikkeuksetta heti ensimmäiseksi hammastenpesun lomassa mies pyöräyttää vinyylisoittimelle Dionne Warwickin parhaimmat. Lapsetkin tietävät, että se on äidin levy.

 Ja sitä kuunnellaan sunnuntaisin.

A-puolen avaa rahisevasti tämä kaikista lempparein raita.
Tässä sinullekkin:


Meitä on nyt muutamina aamuina hellinyt upeat auringonnousut olohuoneen ja keittiön ikkunoista ja siinä pikkuhiljaa silmien avautessa kunnolla, ensimmäistä kahvikuppia halaillessa tulee vain niin ihana olo. Juuri tänä aamuna ei kenelläkään ole kiire. 
Mies on vapaalla - harvinaista herkkua keittiömestarin rouvalle.

Vaikka puuroa syödäänkin koko perheellä miltei joka aamu, sunnuntaina laitan siihen jokaiselle poikkeuksellisen ison nokareen mantelivoita. Yumyumyum!!! 

 Sunnuntaina on aika nauttia näistä perjantai-puskista ja muista rehuista, sillä ketään ei tarvitse hoputtaa kauhomaan aamupalaa ennätysajassa. Katse ehtii viivähtää kaikessa kauniissa.
Kyllähän tämä seuraavaksi koittava kevät saa hymyilemään jo nyt :)

 Aamupalan jälkeen voipi hätyytellä lapset jatkamaan edellisen päivän keskenjääneitä junarataleikkejä ja kellahtaa kirja toisessa kädessä ja kahvikuppi toisessa kädessä sohvalle.

Ah tämä Love x Style x Life- kirja on aivan ihana!

Bongasin sen Noora&Noora-blogista (mikä on sekin oivallista sunnuntailukemista ja myös pintersestiin pinnailu on ajan kanssa aika ihanaa) ja tilasin sen Amazonista jo viime viikolla.

Kuin parahiksi paketti mätkähti postiluukusta viikonlopuksi ja eihän tätä malta käsistään laskea!
Viihdyttävä kerrassaan ja sopii minulle lukemiseksi just eikä melkein.
(Satu sä tykkäisit tästä varmasti myöskin)

Pitäisikin ostaa tällaisia inspiroivia kirjoja hiukan useammin ja kirjoihin tuhlaus ei koskaan liene paha juttu :)

Sunnuntai-aamujen täytyy olla mun kaikista lempparein.
Lauantaina meillä on yleensä lasten kanssa menoa ja mies pitkän päivän töissä ja en mitenkään erityisesti aina nauti juuri lauantaista, mutta tämä päivä - tällaiset aamut...

Ehdotonta elämän pientä luksusta <3

Hyvillä mielin suunnittelen nyt viettäväni tunnin pari laatuaikaa kahdestaan esikoisen kanssa ja iltapäivästä täytyy mietiskellä poikien viikon lounaita ja muutenkin arki-iltojen ruokia.

Sunnuntai-iltana voi hyvin yrittää mennä pikkusen aikaisemmin nukkumaan niin se maanantai-aamukaan ei tunnu ihan niin pahalle.

Energistä ja iloista ja rentoa viikon lopetusta teille kaikille ja kiitos, kun jaksatte täällä vierailla!
Olisi hauska tietysti kuulla, jos teillä sattuisi olemaan mitään postaus ideoita taikka toiveita :)

Moi! Sara xxx

2 kommenttia on ""The moment I wake up, before I put on my make up""
  1. Katsoin jo kaupassa tulpaanikimppua ja mietin, että ostanko. Jätin vielä kimpun sinne, kun oli kotona muutenkin kukkia. Tulpaaneista tulee kyllä keväinen olo ja sitä tänne sateen keskelle kyllä tarvitaankin. Eikö tämä sade koskaan lopu???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlistä ja Aldista saa niin halvalla kukkia (Suomeen verrattuna ainakin ;)), että tuosta pienestä leikkokukkaluksuksesta pidän kyllä kiinni :) mut juu, tismalleen sama on ollut mielessä, että eikö nyt voisi tulla väliin pikkusen paistetta? Alkaa seinät sortua päälle :D

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!