"Kevättä rinnassa".

10.2.2016
Mikä kliseinen lausahdus, kevättä rinnassa, mutta tämä päivä varmaankin palautti mun uskon elämään :D  Täällä on ollut taas niin myrskyisää (9. myrskymyrsky tänä talvena juuri ohi), sateista pimeää... aika samantyylistä viissiin osassa Suomeakin. Plus olen ollut ihan superkiireinen täällä live-elämässä, että en ole ehtinyt blogiin palata sitten sunnuntain. Se onkin ihan supertylsää, kun mieluiten päivittelisin vaikka päivittäin tai edes jokatoinen päivä.

Anyhow, tänään herättiin aivan tajuttoman ihanaan auringonnousuun ja auringonpaisteeseen muutenkin ja miten paljon kirkas päivä antaakaan energiaa?!! Käveltiin Elsin kanssa perhekerhoon ja kävellen haettiin James ja käytiin kaupassa ja haettiin Fionn ja käveltiin kotiin. Auton sai kerrankin jättää parkkiin kotiin :) Mieluiten kävelisin kaikkialle, mutta kun täällä sataa, sitä tosiaan tulee niin saavista etten Suomessa asuessa voinut sellaista kuvitella olevankaan. 

Iltapäivällä päästiin vielä pihalle ulkoilemaan, mitä sitäkään ei ole tapahtunut nyt vähään aikaan. Pojat tykkää tosi paljon pyöräillä (James potkupyörällä ja Fionn sai aikaiseksi synttärilahjaksi joulukuussa ihan oikean pyörän) ja Elsi toilailee sitten mitä lie tonkimisiansa hiekkakasassa tms.

Tyypeillä oli pitkästä aikaa päällä koko vk-setti ja näillä täällä kyllä pärjää periaatteessa koko vuoden.  Pikkuhiljaa pitää kyllä ruveta miettimään päivitystä muutamille vaatekappaleille, kun esim. nyt huomasimme, että Elsin housut päästävät kosteuden läpi. No ne on aikanaan ostettu viitisen vuotta sitten Fionnille, että ovat kyllä hyvin palvelleet. Samoin Jamesin housut tuli meille käytettynä ja ne taitavat vielä molempien poikienkin jälkeen olla hyvät Elsille. Syy, miksi aina vain luotan Po.pin välikausivaatteisiin :) Harmi vaan menivät muutamaan tuon nätin vanhan takkimallin.

"Elsi, seisoisitko poikien kanssa? Jaa..et vai..."

 Mutta siis +7 astetta ja auringonpaiste kyllä pelasti päivän. Oli vain niin ihanaa oleskella ulkona raikkaassa ilmassa ja sai jo vähän haikailemaan kesäsäitä, kun ollaan aamusta iltaan ulkona luuhaamassa :) Täällä Irlannissa on muuten yleensä Huhtikuussa aivan huiput kelit, usein jopa +20 astetta ja toivon todella, ettei tämä vuosi ole mitenkään poikkeuksellinen :))

Heh no nyt tässä postissa ei ollut kovin paljon järkeä, muttakuin vähän keväistä fiilistelyä. Huomiseksi on luvattu - tittidii - lisää paistetta ja Liamilla on vielä vapaapäivä. Jospa pääsisin tänne blogiinkin päiväsaikaan kirjoittelemaan, kun pääkin toimisi terävämmin :)

Hei nyt, Sara xxx

2 kommenttia on ""Kevättä rinnassa"."
  1. Kyllä me aurinkoa ja kevättä tarvitsemmekin. Tänään meillä taas pilvistä,mutta ei onneksi sada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella tarvitsemme ja meillä paistoi tänääkin - taivaallista! Toivottavasti aurinko palaa sinnekkin :)

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!