Muutama näkymä Connemarasta.

27.2.2016
Meillähän sattui sillätavalla, että kun vierailija tänne saapuivat reilu viikko sitten torstaina, saapui myös sadesäät ja minulle kamala nuhaflunssa. Olin missannut pari päivää kaikista vitamiineista ja muista vastustuskeinoista, parit hitsin huonot yöunet ja stressi... et sitäpä sitten podin viikonlopun yli ja kieltämättä tuli vähän kurja olo vierailijoiden puolesta, kun ei täällä sadesäällä ole oikein mitään näkemistä ja tekemistä, kun hostess with the mostess mieluiten makaisi sängynpohjalla. Meillä kun oli vielä anoppi ja appi ja miehen siskokin kyläilemässä esikoisen synttäreiden takia.

Mutta kuten blogikaveri SaaraB Vihreät niityt-blogista kirjailee "Sateen jälkeen aina paistaa - Irlannissakin", maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona  saatiin mitä upein auringonpaiste ja vaikka lämpötila oli aika viileä, tuntui tosi keväiseltä.

 Kierreltiin ja ajeltiin näyttämässä täällä eka kertaa vierailevalle siskonpojalle paikkoja ja äitikin jaksoi vielä tutuille kulmille huokailla ihastuneena. Ja niin kyllä jaksan minäkin.

Sitäpaisti tällä kertaa, kun kävimme patikoimassa Connemaran Kansallispuistossa, kipusimme reippaan 14-vuotiaan kanssa hiukan ylemmäs, mihin olin aikaisemmin lasten kanssa kiivennyt. 

Kärsin aika jäätävästä korkeanpaikan kammosta ja pikkuhiljaa yritän ylittää pelkoni ja tosiaan tuonne puolimatkaan tuota ylintä nyppylää uskalsin mennä ja sieltä oli kyllä aivan uskomattomat näköalat:

Nämä kuvat on vain kännykällä napsittuja, mikä tietysti painaa korkeuserot ja huiput lättänäksi, mutta kyllä tuolla sai haukkoa henkeänsä. Haluaisin patikoida enemmänkin. Ja tuon koko korkeimman nyppylänkin haluaisin uskaltaa kiertää, mutta siihen taidan tarvita kaveriksini Liamin pitämään kädestä kiinni. 

Mutta täytyypä sanoa, että nyt kun nämä näkymät tuntee kuin omat taskunsa, alkaa olla aika kova himo matkustella muuallakin täällä Irlannissa. Erityisesti Corkin seudut kiinnostaisivat, sillä yksi hyvä ystävä muutti sinne syksyllä. Mahdollisesti olemme lasten kanssa matkaamassa toukokuussa niille suunnille. Ja Dubliniinkin on ikävä. Voihan olla, että meille tulee vielä kevään mittaan muutto ajankohtaiseksi ja maisemat muuttuvat täysin. Vieläkin kaikki on vähän ilmassa. Toivottavasti ei kauaa...

Näiden kauniiden kuvien myötä kuitenkin kivaa launtaita ja yritän ehkä huomenna kuvata ekaa reseptivideota (jos saan muun perhee tungettua ulos leikkimään :D ). Sara xxx
2 kommenttia on "Muutama näkymä Connemarasta."

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!