Be careful what you wish for.

3.3.2016
Sori tyypit etten ole ehtinyt viime päivinä tänne. Tai siis olisin kyllä ehkä ehtinytkin, mutta ajatukset ovat olleet vähän tukossa niin sanotusti.

Joku ehkä muistaakin, että uuden vuoden tienoilla ennustin Maaliskuussa tapahtuvan isoja juttuja muuton kannalta ja nyt kovasti näyttäisi siltä, että tämän ennustaja-eukon ajatukset käyvät toteen.
Vielä ei ole ihan asioita lyöty lukkoon, mutta ensi viikon alussa olemme taas viisaampia.

Että koetappa tässä sitten elää hetkessä ja olla järkevä, kun isoja asoita on käsillä.
Mulla vielä herkkiksenä on tapana tällaisissa muutoksen tilanteissa käpertyä omaan kuoreeni mietiskelemään tunteita ja yllensä juuri ennen sitä, kun alkaa tapahtua, olenkin herkimmilläni.

Voipi siis olla niin, että ihan pian pitää laittaa hihat heilumaan ja järkkäillä yhtä sun toistakin käytännön asiaa. Tämä on oikeasti aivan älyttömän hyvä juttu, mutta minulle muutos ja kodin vaihtamiset on aina hurjan isoja asioita tunnepuolella. Tyypillinen rapu - kiinnyn paikkoihin lujasti.

Tänään ajattelin ottaa ihan älyttömön rennosti ja puuhastella tässä kotosalla hissukseen ja enköhän huomenna taas ole normaalissa menossa mukana ja kentien nappaan kamerankin käyttöön.

Pahoittelen tällaista kuvatonta tynkäpostausta, mutta kyllä te ymmärrätte, ettekö ymmärräkkin?
Pusuja, Sara xxx
2 kommenttia on "Be careful what you wish for."
 1. Muutokset on aina henkisesti raskaita vaikka olisivat hyviäkin juttuja. Tsemppiä kovasti ❤️
  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh no niinpä. Olen ollut jotenkin ihan hukassa, mutta kyllähän nämä on oikein hyvä juurta jaksaen käydä mielessä läpi. Tänään on jo parempi ja kiitos tsempeistä <3

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!