Konmarinoituminen.

12.3.2016
 Nyt kun tosiaan ollaan päätetty jäädä tänne, päätettiin myös toistaiseksi asustella tässä meidän samaisessa kodissa, koska suoraansanoen ketään ei kiinnosta muutorumba ja tällä on niiin harvassa kalustamattomat kodit, mitkä voi tehdä oman näköiseksi.

Siispä päätöksemme tehtyä rymsteerasin kunnolla kalusteita ja nyt voin katsella ympärille tyytyväisenä, koska täällä näyttää oikeastaan tosi kivalta!

Olen myös iltaisin lukenut äidin Suomesta tuomaa KonMari-kirjaa ja täytyy sanoa kyllä, että suosittelen kaikille ihan tuo itse kirjan lukemista. Olin meinaan lueskellut aiheesta vähän sieltä ja täältä ja vasta nyt tuntuu, että sisäistin asia kunnolla ja metodissa on minulle hiukan OCD-taipuvaisena todella paljon järkeä.

Mutta kirjan paras anti on ehdottomasti taitteluohjeet!


T-o-d-e-l-l-a addiktoivaa. 

Meillä oli poikien vaatteet esim. tuollaisessa kolmen laatikon Malm-laatikostossa ja kaapissa kahdella hyllyllä. Taittelemalla fiksusti sain poikien kaikki vaatteet mahtumaan laatikkoihin ja niihin jäi vielä tyhjää tilaa.

Toistaiseksi en vielä päässyt käsiksi, kuin poikien vaatteisiin, koska kaapin hyllyille pitää keksiä laatikot (mies sanoi tuovansa töistä), että pääsen Elsinkin vaatteet taittelemaan.

Ja sitten miehen ja erityisesti omani pitää nyt kunnolla käydä läpi.

Mutta kaikista Lempparein taitteluohje oli tämä:

Tuossa laatikostokuvassa sukat on vielä taiteleltu väärin, mutta sitten pongasin tuo kuvaohjeen istagramista tagilla #konmari ja yötämyöten kävin vielä kaikki perheen sukat läpi :D :D

Että jos et nyt Konmarinoimisesta innostu muuten, kokeile edes tämä :D
Heh ja vähän ikea-ostoksia pukkaa eli meidän makkariin meinataan ostaa tämä ihan tavis Malm-lipasto lasikannella (kiitos vaan inspiksestä isosisko Ii:n kodista), minne tulen taittelemaan minun vaatteet. Omaan makuuhuoneeseemme täytyy muutenkin suorittaa pieni facelift ja seinät täytyy maalata. Haaveilen ehkä maalaavani koko huoneen sellain, että lattiasta puolitoistametriä on harmaata ja yläosa kirkkaan valkoista. Katsotaan :))

Toivottavasti teillä on huippu viikonloppu ja täällä reissataan huomenna taas Galwayihin.
Jospa vihdoin saisin sen uuden puhelimen...

Iloista päivää ja palaillaan, Sara xxx

edit. ainiin mä varasin lennot lapsille ja mulle Suomeen Heinäkuulle, tittidittiiidii <3 <3 <3
6 kommenttia on "Konmarinoituminen."
 1. Täytyy kyllä itselläkin alkaa taittelemaan :) (nimim. laatikot pursuilee!) ja tuo kirja on luettava... oon siitä kuullu monesta paikasta jo niin paljon, että täytyy jo lukea itsekin!

  T. Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. konMari-taitteluohjeita kuulemma löytyy youtubestakin tosi hyvin eli jos haluat ennen kirjan lukemista tutustua. Tuon opuksen lukee kyllä ihan supernopeasti ja se on ihan viihdyttävästi hänen omasta elämästäänkin kertova. Jotkut sukille puhumiset on vähän höpöhöpö-juttuja, mutta saavat hymyilemään :)

   Poista
 2. Mä luin kans e-kirjana tuon Konmarin ja kyllä sen ansiosta lähti loputkin pitääkkö vai eikö- tavarat kotoa :) Tuota sukkakikkaa en kirjasta löytänyt, näyttää kätevältä. Vaatteet laitan nykyään viikattuina pystyyn ja ihan parasta ja söpöintä vaatekaapissa on minusta tällä hetkellä pikkarilaatikko :D Onnea uuteen vanhaan kotiin ja mukavaa että nyt voitte asettua kunnolla ja suunnitella sisustusta pidemmäksi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa ole edes satavarma onko tuo sukkakikka oikeasti hänen keksimänsä, mutta niin kätevä tapa on, että suosittelen!

   Meillä tuntuu taittelun myötä vapautuvan tilaa vihdoin sellaisille tavaroille, mille ei ollut oikein mitään säilytyspaikkaa, jee!

   Poista
 3. Täytynee tutustua kirjaan. Nuo Malm-lipastot on loistavia. Niitä oli meillä kaikissa makkareissa kun Englannissa vaatekaappien tilalta (build-in wardrobes tuntuu olevan todellinen harvinaisuus). Nyt Suomen kamaralla nautin vaatekaapeista, mutta kuopuksen huoneeseen Malm-lipasto on kyllä hankintalistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä isot vaatekaapitkin, mutta itse pidän noita syviä hyllyjä hurjan hankalina vaitesäilytyksen kannalta. Toivottavasti niillekkin hyllyille saa nyt laatikot :))

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!