Leikekirja.

6.3.2016

Hauskaa sunnuntaita kaverit!

Täällä itseasiassa vietetään tänään äitienpäivää, mutta tässä yksi 'pyhä', mikä ei oikein tämän ulkosuomalaisen ohjelmistoon kuulu. Tämä Maaliskuu tuntuu ihan väärältä ajalta juhlia äitejä, mutta toisaalta sinä Toukokuun tokana sunnuntaina täällä on ihan normipäivä, että sekään ei niin tunnu mitenkään erityiseltä. Mutta toisaalta sain kaksi aivan superliikkistä korttia, mitkä pojat oli koulussa askarrellut, että ehkäpä vuosien varrella juuri tästä sunnuntaista tulee se oikeampi traditio :)

Heh mut juu, aamulla satoi ja oli kaikin puolin masentava ilma ja purnasin Liamille, kuinka en yhtään ole ikinä tykännyt sunnuntaista. Varsinkaan täällä maalla, kun tällaisena päivänä ei tunnu olevan oikein mitään tekemistä. Mut ihme ja kumma - kunnon hikitreenin jälkeen olikin ihan mieletön fiilis ja keksin vaikka mitä juttua, mitä voisin tänä sunnuntaina tehdä.

Yksi on viimeisin villitykseni eli leikekirjan teko.

Tulevan muuton puolesta meinaan käydä kaiken meidän omaisuuden läpi ja Konmarinoida kaiken ja ensimmäinen, mistä alotin, oli nuo kaksi valtavaa kasaa aikakauslehtiä. Mä rakastan lehtiä ja en malta vanhojakaan numeroita heittää veks. Kunnes ostin oikein kunnon ison vihon ja liimapuikon ja päätin ruveta käymään kaikki lehdet niin läpi, että jokaisen inspiroivan kuvan, reseptin ja jutunpätkän leikkaan irti ja liimaan ikääskuin aihekohtaisesti tuohon vihkoon.

Manuaali Pinterest siis :) Ja tätä on jotenkin helpompi 'lukea' ja käydä läpi, kuin pinnailuja ja kieltämättä leikkaaminen ja liimaaminen on rentouttavaa! 

Käväistiin vähän haukkamassa happea ulkosalla lasten kanssa ja nyt hekin tuossa onnellisina värittävät ja silppuavat saksilla joitakin paperinpalasia. Jäätävä siivo, mutta onpahan lisää tekemistä tiedossa heh :D 

Tässä muuten oiva vinkki, jos teillä on häitä tiedossa ensi kesälle:

Me saatiin nuo Fiskarsin sakset mun kaverilta häälahjaksi melkein 8 vuotta sitten ja ne ovat olleet yksi parhaista häälahjoista. Fiskarssilla, kun on niin laadukkaita tuotteita, esim. lahjakortti heidän tuotteisiinsa olisi aika bueno. Ja itseostettuna meillä on saman merkin keittiösakset ja käytän niitä valehtelematta päivittäin.

Anyhow, eihän tämä sunnuntai nyt niin paha olekkaan, vaikka mieskin on tietty töissä :)
Mukavaa päivää teille muille ja onko sielä ketään muuta leikekirjailijaa?
- Sara xxx

4 kommenttia on "Leikekirja."
 1. Todella kiva idea! Itsekin koen Pinterestin vähän vieraaksi enkä koskaan muista sitä käyttää. Ei niitä lehtiä niin vain voi korvata :) Voi olla että täytyy lähteä vihko- ja liimapuikko-ostoksille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin koukuttavaa ja suosittelen. Mä kyllä rakastan Pinnaillakkin, mutta sit usein ne hukkuu sinne kansioihin. pitäis varmaan nekin listat printata ulos, niin olisi jotenkin helpompi sisäistää kuvat :))

   Poista
 2. Mulla oli sisustusleikekirja silloin kun tehtiin muuttoa tähän kotiin, lempilehtiä en tosin ihan hirveästi raaskinut leikellä (niihin merkkailin ideat post it -lapuilla), joten se oli melko yksitoikkoinen:-D Reseptejä leikkelen ja keräilen edelleen.

  Ja täältä myös kehut noille saksille, saatiin just tollaset turkoosit myös häälahjaksi aikoinaan ja ne on kyllä ihan omaa luokkaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään varmaan uskalla noita sisustuslehtiä uskalla leikellä. Varsinkaan Suomalaisia hillottuja Dekoja ja Divaaneja.

   Tämä kaveri, keneltä sakset saatiin, pyöritteli silmiään, kun kysyi häälahja-toivetta. Mutta tosiaan heittämällä yksi parhaimpia lahjoja ikinä :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!