Nextin kaunein mekko.

7.3.2016 Rakas tyttäreni, kun vuosien päästä joudut terapiaan, koska äitisi eli kauttasi, voi maksaa viulut. En vain voinut vastustaa, kun kaikista ihanin Isabel Marantin mekko ikinä, mihin minulla ei ikinä olisi varaa, tuli Nextissä vastaan minikokoisena. Sinun päälläsi se on täydellinen ja taidan ostaa saman mekon kaikissa koissa isompana. 

Just muutamalle samanhenkiselle naiselle totesin, että minulla kun joku vaate (oma tai lasten) kolahtaa, niin kolahtaa lujaa. Voin aivan hyvin ostaa saman vaatteen kerta toisensa jälkeen eri kokoisina (tai itselle eri värinsinä).  Tämä mekkonen tulee olemaan lämpöisinä kesäpäivinä täydellinen, mutta onneksi neuleen ja sukkahousujen kera käy myös kevällä. Töpsykkä kun on mennyt hujahtamaan nyt alkuvuosesta jo reippaasti yli 90cm ja hurjan kasan mekkosia koissa 86cm ja 92cm olen joutunut pakkaamaan pois. Kunpa ne jaksaisin vain naputella myyntiinkin.

 Tämä asu jotenkin sopii ihanasti tänne maaseudun tunnelmaan. Hurja aatella, että pian mahdollisesti muutamme isompaan kaupunkiin. Elsi varsinkin on suurimman osan elämäänsä asunut pikku kylillä; pojat ovat selkeästi enemmän kaupunki-ihmisiä ja kaipaavat meidän vanhempien tavoin enemmän actionia ympärille.

 Tänään Connemarassa tuuli puhalsi lempeästi ja päivä on mitä kaunein. Treffasimme ystäviä samanikäisine tyttärineen, kuin meidän Elsi. Ja kotimatkalla autossa ihan itketti, miten haikeaa tämä tulee taas olemaan. Mutta meidän perhelle tarpeellista. 

Tänä iltana vihdoimme saamme enemmän vastauksia. Niin jännittävää.

Mä niin nään meidät samistelemassa Elsin kanssa kesällä kesämekkosissa. Lapsi raukka ja nolo äiti. Ihan jo mietin tänne blogiinkin Mini and Me-sarjaa :D Mitäs mieltä olette?

Huomenna sitten muita juttusia. Mä en muuten vieläkään omista kännykkää, koska Irlanti. Täällä jotkut asiat, aika monetkin, on niiiin monimutkaisen vaikeita. Että ei noin vain voi edes kaupasta kännykkää ostaa omakseen, kiesus. Mut palaillaan taas ja hauskaa päivää <3 Sara xxx


Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!