Pulla.

18.3.2016
Meidän perheeseen muuti tänään tällainen pieni turriainen nimeltään Pulla.
Pulla on 3kk puoliksi Westie ja puoliksi Jack Russell/Maltese.

Päivään on mahtunut jo varmaan kaikenlaisten tunteiden kirjo rakastumisesta kauhistumiseen.
Ihana Pulla on aivan ihana. Ja aikamoinen sylikoira :)) Istuu nytkin mun sylissä, kun tätä kirjoittelen.

Että ei kävisi aika tylsäksi niin nyt olisi sitten yksi lisäkaveri mukana ja koulutettavana.
Koiraihmiset voi nostaa käden ylös ja antaa kaikki parhaat vinkit.

Mut nyt me lähdetään käväisemään ulos, Sara xxx

8 kommenttia on "Pulla."
 1. Ihana!!!! :) mutta eikös teillä ollut joku muu rotu kiikarissa? Mun koirat on niin täystuhoja ettei parane antaa vinkkejä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin suunniteltu Labradorin noutajaa, mutta päädyttiin pienempää koiraan, koska toistaiseksi asutaan kerrostalossa. Hän tuli sitten vastaan ilmoituksissa ja ihastuttiin miehen kanssa molemmat.

   Poista
 2. Ihana lutumussukka <3 Varmasti tama on teille parempi ratkaisu kun olet paljon yksin ja lapset pienia. Meilla on jo toinen labradorinnoutaja, ja vaikka ne ihania koiria onkin-ehkapa jopa se ihanin rotu-niin pentuaika voi myos olla aika vaikea tuolta puolivuotiaasta reiluun vuoteen, kun ovat jo isokokoisia ja silti villeja pentuja. Pienten lasten kanssa voi sattua ikavia vahinkoja, kun koira isona pentuna villiintyy ja kaataa lapsia nurin tai hyppii jne. Ja kun lapset on pienia, siihen kouluttamiseen ei valttamatta aika/energia niin riita. Meilla niita on ollut siksi,siita saakka kun esikoistyttaremme oli viela vauva-mutta me asumme maalaistalossa taalla Irlannissa niin niilla on ollut tilaa ravata paivat ja kuluttaa liika energiansa. Mutta neuvona karsivallisyytta, koiranpentu on kuin vauva-ja sisasiistiksi opettaminen kysyy myos voimia-keskella yota ulos ja aina parin tunnin valein aluksi..jne. Lapsille neuvo, etta pentukin tarvitsee unta eika sita saa silloin hairita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Pulla onkin kotiutunut tuonne omaan "häkkiinsä" (crate) tosi hyvin ja tykkää sielä nukkua. Ollaan lapsille sanottu, että silloin koiran luokse ei saa mennä, kun on omassa kolossansa. Mut joo, sisäsiistiksi opetusta vielä vähän vaikeuttaa, kun hänelle ei oltu aikaisemmin annettu rokotuksia ja nyt pitäisi sitten 4vko olla menemättä ulos eläinlääkärin mukaan, ettei saa Parvoa tms. Tässä meidän ympärillä on tosi paljon koiria eli ymmärrän kyllä.

   Poista
 3. Voi ihanuus mikä suloisuus <3 Varmasti todella ihana ja suloinen rotuyhdistelmä, minusta westit ovat todella kauniita koiria ja jack russelit taasen hauskoja :)
  Paljon onnea hauva-vauvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on kyllä aika vekkuli koira. Ihana ja väsyttävä tämä pentuaika, mutta toisaalta tiedän jo nyt, että hänestä tulee meille niin ihana kaveri kävelylenkeille ❤️

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!