Pieni rantahippi ja Petit Bateau.

31.5.2016


Voi miten meitä täällä hemmotellaan upeilla säillä! Koko Irlanti on ihan huumassa lämpöaallosta ja täytyy sanoa, että on kyllä harvinaisen etuoikeutettu olo pystyä nauttia kesäsäistä ulkoilmassa, sillä minähän voin "työni" ;) ulkoistaa vaikkapa rantahiekalle, missä me eilen Elsin kanssa hoidettiin aamu-ulkoilut. 

Materialisti-visualistiminä oli ihasteli vihdoinkin alejemmalaatikosta miltei sopivana kaivettua Petit Bateaun uikkaria. Taidetaan pienen kanssa molemmat tykätä tästä binkkiraitaisesta uima-asusta yhtä paljon. Luojan kiitos löysin tämän viime kesänä Babyshopin alesta vain murto-osalla ovh:ta, koska reilu 4-kymppia lapsen uikkarista on kyllä aika hurja hinta vai mitä?

Petit Bateau on kyllä aikamoinen luksusmerkki, mutta täytyy sanoa, että ne harvat vaatteet ja erityisesti vauvan bodyt ovat olleet ihan mieletöntä laatua. Tämä uikkarikin on sellaista vähän kreppimäistä matskua, että tuntuu kestävän mitä vaan. Ja se kulutuksen kestohan nyt nähdää - on nimittäin aikamoinen rantaheila tuo minun pieni.

Hei ja eipä monessa paikassa saa koko valtavaa biitsiä ihan itselleen leikkikentäksi :)

Voi Connemara, pistät nyt kyllä parastasi meille <3

Ja koska mulla oli huono omatunto, että vain Elsi oli päässyt biitsille, mentiin koko remppa lasten ja koiran kanssa meidän kylän omalle rannalle keräilemään kiviä. Löysin parvekkeelle koristeeksi yhden tosi ihanan ison kiven, minkä raahasin kotiin ja nyt jo suunnitelen uutta kivenhakureissua, että saadaan lisää somisteita.

Petit Bateaulla ei nyt näkynyt olevan missään myynnissä uimapukuja, mutta nämä söpöset samankankaiset bikinit löysin. Taaperolla biksut näyttävät minusta jotenkin hassulta kylläkin. 
Täytyypä katsastaan muuten Helsingissä Little Copenhagenin Petit Bateau-tarjonta ja sama vinkki muillekin. Olen tehnyt heidän secondhand-puoleeltaan ihan mahtavia löytöjä :)

Jep, eiköhän meidät tänäänkin taas löydä rannalta iltapäivällä. Tämä on niiiin ihanaa ja Irlannin kesä on niin arvaamaton, että nyt todellakin vain nautiskellaan ;)

Huippua päivää teillekkin, Sara xxx2 kommenttia on "Pieni rantahippi ja Petit Bateau."
  1. Eihän Elsin käsivarret ole palaneet? Toivottavasti vain kuvien värimaailma valehtelee. Nauttikaa kovasti, mutta älkää polttako itseänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi arvaa mä mietin, että tuosta tulee varmaan kyselyitä. Ei huolta, ei ole ja tosiaan kuvan värisävystä vain kyse :) koko ajan vähintään spf30 tai uv-paita päällä, olen neuroottinen aurinkosuojista. Kiitos silti huolenpidosta :)

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!