Vaikka kesä loppuisi tähän -

14.5.2016

Vaikka kesä loppuisi tähän aurinkoiseen päivään, en varmaan voisi valittaa. En voi edes sanoin kuvailla tätä tunnetta, kun sydän tuntuu pursuvan liitoksistaan kiitollisuutta, rakkautta, ihan vähän haikeutta ja toivoa. Ainut mitä tänään puuttui oli rakas aviomies, daddy. Mutta siltikin ihan tavallinen lauantai aamupäivä oman kolmikkoni ja koiran kera oli kerrassaan täydellinen. Tai jopa taivaallinen.

Ja mehän lähdettiin vain nopskasti viemään koiraa lenkille rannalle. Onneksi tajusin pakata evästä ja kameran

Rannalla on se hyvä puoli, että jotenkin sitä haluaa olla niin totaalisen hetkessä mukana, että kännykät sun muut unohtuvat täysin. Vaikkakin kuvailin ja halusin ikuistaa näitä muistoja, myös hypin lasten kanssa sammakkona rantahiekassa (juu onneksi siitä ei ole kuvia ha ha :D), kiipeilin rantakallioilla, ihastelin pienten löytämiä simpukankuoria... Nautiskelin, että tänä kesänä voin viedä lapset yksin rannalle ja ei tarvitse huolesta soikeana ja silmä kovana tarkkailla ettei kukaan molskahda veteen tai muuta sellaista. Vähän kauempaa katsoin, kuinka ketterästi he kiipeilivät ja laskeutuivat ja kehotin itse kokeilemaan miten kalliolta pääsi alas, kun oltiin osattu kiivetäkkin. 

Ei varmaan tarvitse kertoa, miten tuo ranta on yksi ehdottomista lemppareistani täällä päin. Ja siinä kalliolla mitein, että itseasiassa suurin syy, miksi juuri tuosta paikasta tykkään, on se että se muistuttaa minua Suomen rannikosta - saaristosta. Tällaisia täydellisiä kesäpäiviä muistan kokeneeni useammankin juuri esimerkiksi Suomenlinnan rantakalliolla. Mutta onhan tuo turkoosi vesi nyt aika eksoottisen näköistä ja enpä olisi itsekkään uskonut, että Irlannista löytyy tällaisia näkymiä ennenkuin tänne muutin.

No ei loppupäiväkään ollut laisinkaan hullumpi. Rannan jälkeen kipaistiin syömässä lounasta (siitä onkin pian tulossa pieni resepeti/inspispostaus) ja lähdettiin tapaamaan sitä daddya tauollaan ensin kahvilassa ja sit minä hipsasin kävelylenkille minkä aikana muu perhe oli siirtynyt omalle pihamaalle leikkimään ja lopulta lapset uivatkin naapurin lasten kanssa kahluualtaassa. 

Että sellainen ihana päivä täällä. Tiistaina viimeistään alkaa taas sadesäät, mutta jospa me huomenna ja maanantaina sitten vielä nautitaan tästä auringosta. Mukavaa viikonloppua teillekkin tyypit! Sara xxx
4 kommenttia on "Vaikka kesä loppuisi tähän -"
 1. Vau, mitä maisemia teillä on siellä! O_o Noihan on kuin suoraan jostain Välimeren rannikolta :). Suloinen ilmestys tuo teidän karvakamu ja aivan ihania kuvia myös lapsukaisista <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just puhuttiin meidän naapurin kanssa, että jos täällä olisi takuulla +24 astetta koko kesän ja auringonpaiste, niin varmaan rannat olisi hotelleja täysi vierivieressä. mutta onneksi ei ole, koska noissa hiljaisissa rannoissa on vain jotain niin ihanaa tunnelmaa. Joo ja Pulla on <3 Loistava seuralainen :) Hauskaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Merimaisemat kyllä aina saavat hyvälle tuulelle, varsinkin kun niitä ihastelee livenä! Nuo hiljaiset poukamathan on myös mahtavia treeni/joogapaikkojakin. Mistä tulikin mieleen, että oletko joskus postaillut tarkempia Kayla Itsines-ohjeita..? Toki niitä on netti pullollaan, mutta mieluusti ottaisi mallia jostakusta jolla ei entuudestaan mitään erityistä treeni/fitnestaustaa ja lisäksi perhearki pyöritettävänä :) Olisi niin ihanaa löytää se liikunnan ilo ja "koukuttua" taas..Mukavaa sunnuntaita teidän kauniille perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just julkaisin liikunta-asioista postauksen :) Ja kyllä rannalla on aina niin hyvä olo ja mieli <3

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!