Vain me kaksi tänä iltana.

12.5.2016

Niin. Mun iltaseuraa onkin vain tällainen pullava Pulla. Ei oma siippa, vaikka otsikosta näin voisi kuvitella :) Pullukka on mun iltakaveri ja yksi iso syy, miksi hänet hankittiinkin tähän talouteen, oli etten tuntisi iltaisin itseäni niin yksinäiseksi lasten mentyä nukkumaan.

No en enää tunne ja erityisesti tämä oli ihana ilta olla koiran kanssa. Sillä lapsukaiset ovat yökylässä isovanhemmilla, ketkä ovat täällä olleet parisen viikkoa lomailemassa, mutta vuokrasivat oman loma-asunnon, kun tämä meidän asunto on niin pieni. Erittäin harvinainen ns. vapaa ilta siis, kun mieskin on töissä vielä.


Meitä on nyt parisen päivää hellineet niin ihanat lämpöasteet, että nyt iltasellakin oli vielä parikymmentä plussa-astetta. Päätin lähteä kävelylle vielä koiran kanssa kylälle päin kahdeksan maissa. Kylän aukion pubeista kantautui soitto ja laulu ja kaduilla oli paljolti ihmisiä ihan tavallisen torstain kunniaksi. On niin ihana maleksia kesäiltana ja tulin aatelleeksi, että siis tämähän on vasta alkua tälle kesälle! Joskin Irlannissa voi hyvin sataa vaikka koko kesä, heinä ja elo (esim. viime kesänä), mutta on myös mahdollisuus, että nämä ovat vasta ensimmäiset monista suloisista ja lämpöisistä illoista.

Ja niin harvinaista herkkua on päästä vielä iltasella kunnon kävelylle!

Pulla pääsi vielä vähän parvekkeelle haistelemaan nurkkia ja vaikkakin ilostuin, miten hyvin tuo jo kertalleen kurpsahtanut oliivipuu voi (oli muuten koko talven tossa partsilla), kauhistuin aikalailla minkämoisia risuja noista muista purkeista sojotti. Parvekkeelle pitäisi siis tehdä jotakin pronto!


Päällä oli koko päivän maailman helpoin kesävaate, tuollainen tpaita mekko. Vilpoisa ja just passelin pituinen. Asusteista riippuen rento rantamekko taikka vähän skarpimpi, kun esim. käväisimme isovanhempien viimeisen illan kunniaksi ravintolassa iltaruoalla. Renkula korvakorutkin laitoin ekakertaa korviin sitten vuoden 2006 :D Tulevatkohan ne taas pian uudestaan muotiin??

Nyt taidan yrittää pikavauhtia suorittaa iltatoimet ja ehdin ehkäpä kympiksi jo nukkumaan, luksusta! Kuullaan taas pian, Sara xxx

4 kommenttia on "Vain me kaksi tänä iltana."
 1. Ihanaa, että ehdit taas päivittämään blogia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Toivottavasti saan nyt revittyä tälle aikaa paremmin taas ❤️

   Poista
 2. Oi vitsit oon niin kateellinen sulle! Irkku meininki on niin tunnelmallista. Onneksi saan kuunnella aksenttia täällä päin kun ystäväni on Dublinista :D Siellä onkin jokin lämpöaalto meneillään, kannattaa nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tunnelmallista juu, mutta ei kateellinen kannata olla :) ja todella nautitaan lämmöstä, sillä tiistaina pitäisi jo taas koittaa sateiden. Että se siitä kesästä :D

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!