Kahdesta mekosta yksi.

27.6.2016

Olipa kerran kaunis mekko ja Prinsessa Rähmäkäpälä ja rinnuksilla ikuinen ruokatahra, mitä Kuningatar Tahranpoistaja ei kyennyt poistamaan millään. Mekko oli kuitenkin niin lemppari, että kuningatar osti kaupasta toisen samanlaisen vain kokoa suurempana.

Eipä aikaakaan, kun Prinsessa Rähmäkäpälä kykeni samaan suoritukseen ja mekko numero kaksi oli myös tuhottu. Prinsessan tapoihin kun kuului repiä syöttölappu tiehensä alta aikayksikön kesken ruokailun.

Kuningarta harmitti vietävästi, mutta ei silti kyennyt heittämään mekkoja vielä H&M:n lumppukeräykseen.

Kunnes eräänä päivänä kaikki taivaankappaleet olivat linjassaan ja Kuningatar keksi ryhtyä harsimaan mekoista kauniin hamekankaan likaisista paitaosiosta irti ja tekemään niistä yhden entistä ehomman essumekon. 

Pitkän sunnuntain hän tuskaili, ompeli, purkasi, etsi napinläpipaininjalkaa valtakunnan jokaisesta kolkasta, kunnes vihdoin onnisti ja valmistui Prinsessalle upo-uusi luomus. 

Kuningatar oli sangen tyytyväinen tuotokseensa ja mikä parasta Prinsessa Rähmäkäpälä hyväksyi sen, olihan se "iiiihan samanlainen, kuin Tuhkimon siivousmekko" ja pudotti ensimmäiset tomaatinmehut ja maidot miehustalle. Ne Kuningatar Tahranpoistaja uskoo saavansa pois sappiaippualla ja niinpä Kuningaskunnassa oli rauha maassa.

Niin no kunnes Kuningatar huomasi Prinsessan tuhrineen koko oman kroppansa lisäksi permanenttitussilla myös Kuningattaren upouudet sandaalit. Mutta se on toinen tarina se...


6 kommenttia on "Kahdesta mekosta yksi."
 1. Vastaukset
  1. Hehe ne on vielä aika kesyt :D näkisitpä jalkapohjat, -pöydät, käsivarret ja masun... Aika parku tuli tytölle, kun käskin ihastelemaan peilin eteen... ;)

   Poista
 2. Voit ostaa jo varastoon silitettäviä kukkasia tai vastaavia ja sitten vain silität kuvan tahran päälle. Elsi saa näin kauniin kukkamekon. Tai voit itse kirjoa kukkaset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa löysin täkäläisestä kaupasta sellaisia vanhanaikaisia bambi-silityskuvia, mitä ajattelin just noin hyödyntää. Toivotaan nyt ensin, että tuo sappisaippua tepsii :))

   Poista
 3. Hieno idea! Ja nätti lopputulos. Tuskailen vähän saman asian kanssa, siis tahrojen. Ruokalappu ei oikein kelpaa ja kotona onkin parasta syödä vaippasiltaan. Mutta just ihmisten ilmoilla kun on muutenkin päällä nätimmät vaatteet, tahtoo tahroja tulla. Huoh :D Sappisaippuakaan ei aina tepsi. Ja tämä ongelma ei tule heti loppumaan, koska meidän tyttö 1v 4 kk vasta.
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yleensä riisun yläkropan paljaaksi, mutta siitäkin saa sellaisen sodan aikaa, että aina ei vain jaksa. Tai no tuo siippa on lepsumpi... Aikamoinen tahravelho sitä saa lasten kanssa olla, mutta paljon käyttämääni kurkumaan ei kyllä tepsi yhtikäs mikään. Onneksi tällä kertaa pystyin tälläisen pelastuksen tekemään. Kyllä ne sitten isompana oppii syömään siivosti :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!