Roundstone.

12.6.2016

Säät täällä ovat palaneet tavallisiksi Irlantilaisiksi kesäsäiksi. Sunshine and showers. Olipa aika työ saada perheen pienimmälle päälle muuta kuin hellemekko, huh :D  Meidän kylältä muutama kylä etelään päin on söpö paikka nimeltä Roundstone. Talvella aavemmaisen hiljainen ja kesällä täysi kuhinaa. Sunnuntaisin tuolla etenkin on kiva tunnelma, kun pienellä aukiolla on county market. Nooo markkinat nyt eivät ole niin häikäisevän hienot, mutta söpön ranskattaren pieni creppi-vankkuri on sitäkin vastustamattomampi. Tosin tänään jouduin vähän vastustelemaan, kun pidän toisinaan tällaisia täyskarppipäiviä ja lettu ei siihen oikein sovi. Huokaillen siis jätin vuohenjuustocrepit muille ja tilasin lapsille kinkku-juustoletut lounaaksi. Viime kesänä ostettiin tuolta usein sunnuntaisin leipomokojulta patonkeja ja lounaspiiraita ja hurautettiin kavereiden kanssa läheiselle rannalle. Tänään matkassa oli vain minä ja lapset ja niinpä menimmekin leikkipuistoon, mikä tuola on erityisen kiva.

Elävästi muistui mieleen meidän esnimmäinen kesä täällä, kun Liam oli töissä aamusta iltaan ilman breikkejä ja meidän oman kylän leikkipuisto oli remontissa ja ajeltiin lasten kanssa tuonne Roundstoneen miltei päivittäin leikkimään. Elsi silloin vasta käveli tukea vasten ja hihkui keinussa; miten paljon hän on kasvanutkaan?! Ehkäpä sään taikka noiden muistojen takia olin hurjan melankolisella tuulella koko päivän.

Onneksi päivän pelasti ihan hitsin hyvä jalkatreeni ja nauratti sekin, että millon musta tuli sellainen tyyppi, kenen päivän pelastaa hikihatussa jumppailu :D Hyvä niin, hikoilun tuloksiakin voisin esitellä tässä seuraavan parin viikon aikana, jos kiinnostaa.

Jep, mutta eiköhän me tuonne Roundstoneen suunnata taas ensi sunnuntainakin. Aika kiva kesätraditio. Huomiseksi mulla onkin tänne vähän reseptipostausta tiedossa jahka suinkin ennätän koneelle sen kirjoittamaan, sillä lähdemme koko perheellä Galwayhin hoitamaan muutamia kiireellisiä asioita. Nyt nukkumaan ja sitten uuden viikon kimppuun :) Loistavaa maanantaita siis toivottelen teille jo näin, Sara xx
2 kommenttia on "Roundstone."
  1. Mäkin tänään muistelin niitä pitkiä viikonloppuja, kun olin yksin poikien kanssa. Ulkona satoi kaatamalla ja tuntui, että seinät kaatuu päälle. No, siitäkin elämänvaiheesta selvittiin, vaikka ei se aina helppoa ollut. Katselin noita teidän Dublinin kuvia ja ihailin hotellia. Te kyllä breikkinne ansaitsitte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloput yksin lasten kanssa varsinkin tuntuvat pitkiltä, vaikka toki meillä on hurjan kivaakin. Mutta sitä aikuista seuraa kyllä kaipaa. Kokoajan tietty helpottaa, kun lapset kasvaa :)) ja oli kyllä ihana breikki ❤️

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!