To the big smoke.

4.6.2016
Aika karistella rantahiekat varpaiden välistä, harjata hiukset ja laittaa vähän lilaa luomeen, sillä tämä perhe lähtee kuin lähteekin tänään Dubliniin pienelle parin yön kesälomareissulle. Matka varmistui tuossa joitakin päiviä sitten ja kyllä me ollaan innoissaan ja keskimmäinen jo useamman päivän reppana kysynyt, että joko me nyt lähdetään sinne Dubliniin? No nyt on laukut pakattu, koti siivottu mahdollisimman hyvin (reissusta on kurja palata sotkuiseen kotiin) ja auto otettu kohti anoppilaa, mistä jatkamme junalla pääkaupunkiin.

Mehän miehen kanssa asuimme aikanaan ihan seurustelumme alussa Dublinissa. Muutimme yhteen 2kk seurustelun jälkeen ilman, että olin edes käynyt koko Irlannissa :D Se oli ihanaa aikaa se ja pidän ihan valtavasti koko kaupungista. Viime kesänähän me olimme miehen kanssa katsomassa the Whon:n konserttia Dublinissa ja yövyimme pari yötä sellaisessa herrantähden hotellissa - ainut paikka, mistä löytyi vapaita huoneita.

Tälläkin kertaa täyteen buukatut huoneet, sielä hotellissa, mihin alunperin piti suunnata, aiheuttivat vähän harmaita hiuksia. Miehen pomo sitten astui puikkoihin ja lupasi järjestää asian. Ja voi pojat, kyllä hän järjestikin...

Jep, miltäs kuulostaisi kaksi yötä Dublinin hienostuneimmassa hotellissa? Kääk, vieläkin nipistelen itseäni!!! Tuonne Shelbourne hotelliin me nyt kovasti olemme menossa. Kieltämättä piti muutaman kerran nielaista, kun tajusin, että meidät maalaiset nyt päästetään tuollaiseen paikkaan ja vielä lasten kanssa :D Tästä tulee niin ikimuistoinen reissu. Eihän tuollaisesta voi edes uneksia? Mies on kyllä niin niska limassa painanut töitä viimeiset pari vuotta, että voucher on kyllä enemmän kuin ansaittu, mutta silti.

Lapsille olen vannottnut, että hotellilla ei saa riehua mielipuolena ja muutenkin kaupungilla pitää pysyä meidän vanhempien liki ja pitää käyttäytyä nätisti. Tuosta onkin tullut sellainen mantra, sillä lupauksena on heille reissu Disney storeen ja pienet tuliaiset itse kullekkin, jos jaksavat edes jotenkuten totella pyyntöjä. Tohkeissaan jo toimittivat "minua niiin jännittää se Disney Store" <3 Ja minua niin jännittää tuo hotelli. Kyllä nyt tuli erityisen huolella silitettyä vaatteita, heh :D

Kamera kulkee toki mukana ja palailen tänne blogiin varmastikkin keskiviikkona tuorein kuvin. Instagramissa toki sitten reaaliaikaisemmin snapshotteja. 

Mut nyt mennään, ciao! Sara xxx

6 kommenttia on "To the big smoke."
 1. Vastaukset
  1. Kiitos ihana. Vähän jänskää miten me maalaiset handlataan isot ihmismassat :D

   Poista
 2. Vautsi, kuulostaa ja näyttää upealta! Ihanaa reissua koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa tosi ihanalta, oikein kivaa reissua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ah miten mä tän vasta nyt huomasin! kiitos silti kovasti toivotuksista <3

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!