Loman käytetyin mekko.

30.7.2016

Kivaa lauantaita kaikki!
Mun on koko loma ollut aikomus vinkata tästä maailman helpoimmasta mekosta, minkä ostin loman ekana päivänä ja nyt tajusin vinkkauksella olevan jo kiirus! Syksysesongin vaatteethan vyöryvät kauppoihin, vaikka lämpöasteita toki vielä riittää.

Tämä musta makkarankuori ribbimekko on ollut päällä miltei joka päivä - se on vain niiin helppo!

Kuvaajaksi valjastettiin 4,5-vuotias ja tärkeimmässä roolissa oli pizzapyörä :D

Mutta siis vahva suositus tälle mekkoselle. Cubuksesta se ostin ja hinta oli normisti 19,95e, mutta netissä näytti olevan alessa jo 9,95e. Materiaali jämäkkää ja kestänyt päivästä toiseen lörpsähtämättä ja onhan tätä toki pestykkin :D

Eihän tässä mallin mitoissa olla, mutta tämä on mun mielestä just semmoinen vaate, mikä menee oikeastaan kropalle kuin kropalle (ei kiristävien alusvaatteiden toki tietysti) ja sen voi asustaa miljoonalla eri tavalla eri tilanteisiin. Itse olimme tässä juuri lähdössä leikkipuistoon kavereita treffaamaan.

Aijuu ja kävin vielä illalla katsomassa Bad Moms-leffan. Eka kerta elokuvissa melkein pariin vuoteen! Ei tuon nyt mikään kovin järisyttävän hyvä leffa ollut, mutta sellainen viihdyttävä. äitien Mean Girls. Symppiksin juttu oli, kun näyttelijättärien oikeat äidit lopputekstien aikana kuvailivat omaa äityttään ja tyttäriään. 

Jees, mutta nyt sitten viimeinen kokonaisen Suomi-päivä. En kestä...
Pus ja moi, Sara xxx

2 kommenttia on "Loman käytetyin mekko."
  1. Ihanat kuvat <3 Ja tuo mekko näyttää hurjan kivalta, tosiaankin tollainen helppo monitoimimekko:-) Mukavaa ja aurinkoista viimeistä Suomi-päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monitoimimekno todellakin :) ja mulle tuli ja näistä kuvista hyvä mieli, kun James niin tohkeissaan kuvaili :))

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!