Suomi-idylliä.

23.7.2016

Hei vain heinäkuiset terveiset. Mä aivan luulin, että mulla olisi aikaa täällä lomaillessa bloggailla jotenkin täyspainoisesti, mutta eipä niin ole tapahtunut. Loma on vienyt mennessään ja koneelle taidan istahtaa nyt toista kertaa vasta. Toissaalta olen mietiskellyt, että eiköhän sielä ole suurin osa ihmisistä kuitenkin lomilla mökeillä ja muuten vain ulkosalla taikka ulkomailla. 
Lomaillaan siis itse kukin :)

Mutta heikosta verkossa olosta huolimatta (puhelimessakin wifi vain täällä mummilassa), olen innostunut kuvailemaan hurjasti uudella kamerallani ja luulen, että tämä tulee piristämään blogia Irlannistakin käsin aika lailla, jee :))

Vielä silti haluan palata hetkeksi meidän viikkoon maaseudulla...Moneen kertaan huokasin hymyillen sydän täynnä tätä Suomi-idylliä. Kuinka kenellekkään voisi ikinä selittää karavaanaripuiston uimarannan kahviossa hiukan epävireisesti raikaavaa päiväkaraokea, miten erilainen tunne on istua puulämmitteisessä saunassa sähkösaunan sijaan, miltä tuntuu molskahtaa Suomalaiseen kylmään ja puhtaaseen järviveteen?

Meille jäi erityisiä muistoja Kaustisen kansanmusiikkifestareilta, mustikkametsästä, Tuurin Miljoonativolista ja ihan serkkujen ja setien kahvipöydästä. Itselleni ehkäpä tärkeintä oli saada halata omaa kummisetääni ja -tätiäni useiden vuosien jälkeen.

Maalla oli niin rauhallista ja vaikka vesi ropisi kuin Esterin just sieltä, ei se estänyt saunasta vilvoittelemaan juoksua ja kesäsateen jälkeen illansuussa oli kerrassaan herkullista hiippailla poimimaan marjoja suoraan pensaasta suun täydeltä.

Ehditiin jutella iltasella vanhempieni kanssa, kun lapset oltiin saatu nukkumaan ihan älyttömän myöhään. Omia serkkujani kopisteli ovelta ihan vartavasten meitä ulkomaan sukulaisia tapamaan, mikä oli vain niin ihanaa. Meillä on kyllä aivan ihana suku <3

Helsinkiin palatessa onkin ollut melkein jopa kiirus ja kontrasti Etelä-Pohjnmaan viikkoon on aikamoinen! Instagramista @supersaras meidän menoja voipi seurata hiukan reaaliaikaisemmin, mutta kyllä minä tännekkin yritän taas kirjoitella pian :) toivottavasti teillä kaikilla on ollut myös ihana kesä ja loma :) kuulemisiin, Sara xxx
4 kommenttia on "Suomi-idylliä."

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!