Helsingistä Connemaraan.

2.8.2016
Kaupungin valoista, aurinkoisesta Suomesta, syksyiseen Irlantiin.
Juu-u, hyppy arkeen on otettu ja täällä kirjoittelen kotosalla varastaen sekunnin itselleni, 
vaikka aikaa ei kyllä oikein olisi. Lomalla - niiin ihanalla lomalla - unohdin jo mitä pyöritystä tämä meidän normaali hullunmylly on :D

Tai siis kesälomahan kouluista jatkuu vielä kuukauden, mutta tällä tavalla kotiäidin näkökulmasta lomailu on miltei haastavampaa, kuin tavallinen rytmittynyt arki. Vaikeuksia on tuottanut lapsille tajuta, että nyt näissä lämpöasteissa on pakko vetää takit ja kengät jalkaan. Itse kaipaan vanhempiani, siskojani ja huolettomia hetkiä ystävien kanssa vielä kipeästi. Arki tuntuu arkiselta.

Pitkän matkan jälkeen on taas muistuteltava itselleen, että miten täällä kaikki sujuikaan?
Ihmiset kylällä ovat kuten aina ennenkin, mutta itsestä tuntuu omituiselta. 
Ette te edes voi arvata minkälaista meillä oli Suomessa.

Holiday blues ei ehdi kyllä mitenkään erityisesti potea, sillä meillä on täällä kyläilemässä vielä siskoni 17-vuotias ja onneksi onkin. Muuten varmaan rypisin paljon enemmän. Harmaita hiuksia tietysti aiheuttaa tuo sääennuste, kun tylsää ettei mitään upeita paikkoja oikein voi lähteä kiertelemään. Sumusateessa ei näe paria metriä pidemmälle. 

Mutta vaikka kotiutuminen onkin tahmeaa, iloa tuottaa suunnattomasti meidän oma koira, kuka silmiin nähden on onnensa kukkuloilla talon ollessa täysi säpinää. Paljon rapsutuksia ja ulkoilua.

Tämän enempää en ehdi tähän väliin kirjailla, kun tässä tilailen poikein koulukirjat ja sitten pitää pyykin ripustuksen kauttaa lähteä kylälle asioille. Iltapäivällä pitäisi vielä jumpata, purkaa loputkin matkalaukut, pyörittää lisää pyykkiä ja niin edelleen. Et eipä tylsäksi käy :D

Kuulemisiin taas toivottavasti pian! Sara xxx

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!