Tämän päivän projekti.

17.8.2016
Seuraa tämän blogin ehkä mitäänsanomattomimmat kuvat ikinä:


En ole täällä kotikuvia jakanutkaan hetkeen, että sinällään näistä oikeastaan ei varmasti kuin tarkkanäköisimmille avaudu mikään, mutta me siis tänään otettiin miehen kanssa projektiksi vaihtaa meidän ja lasten makuuhuoneet päittäin. Liamilla oli sopivasti työhön meno vasta kahdelta ja niinpä saatiin yhdessä tehtyä homman sellaiset vaiheet, mitä yksin en olisi pystynyt tekemään.

Vanhaan makkariimme oli oleellista ennen muuttoa asentaa reilut puolisen vuotta seinään nojaillut pimennysverho :D Aina on tullut jotain tärkeämpää, mutta sillä aloitettiin ja sitten vain kannettin huonekaluja huoneesta toiseen. Järjetyskin molemmilla puolin pysyi miltein samana, mutta meidän puolelta avautuu nyt vain nätimmät näkymät :)

Juu ja lasten puolen ikkuna on sen verran paljon korkeammalla, että nuo yhdet älynväläykset eivät yletä sitä avaamaan... Asumme siis toisessa kerroksessa.

Mä olen jo pitkään vihannut meidän makuuhuonetta ja haaveillut sellaisesta harmonisemmasta huoneesta, minne on kiva mennä nukkumaan pitkän päivän päätteeksi. Nauroin Liamille, että miksi lapsilla on asunnon kivoin huone, eivätkä he nyt sen päälle tajua mitään!? :D Tyypitkin olivat ihan tohkeissaan pari päivää, että tänään me vaihdetaan ne sängyt toiseen paikkaan. 

So far so good, nukahtivat oikeaan osoitteeseen ja toivottavasti miekkonenkin töistä palautuessaan löytää omaan sänkyymme.

Samalla toki kävin nuo kaikki epämääräiset röykkiöt ja vaatekaapit läpi, konmarinoin pikkusen pieniä ja puhkikuluneita vaatteita veks, järkkäsin ja viikkasin paitapinot suoriksi. Kaivoin syysvaatteita esille ja kasasin kesävaatteet yhteen pinnoon. Kyllä niitä vielä reilu viikko käytetään, mutta siitä ne on helppo sitten napata laatikkoon odottelemaan ensi vuotta.

Vielä pitäisi lasten lelut läväyttää lattialle, jaotella kukin auto ja ukkeli omiensa pariin ja viedä lastenhuoneen yläkaappiin odottelemaan leikkivuoroa. Meillä on yleensä lattialla koreissa vain n. 1/4 leikkikaluista ja niitä sitten vähintään viikon välein kierrätetään, että a) pysyy leikit kiinnostavina, b) kaikilla leluilla leikitään ja c) lastenhuone on helppo siivota.

Viimeaikoina leluja on ollut esillä enenmmän kuin yleensä ja lastenhuone onkin sitten näyttänyt ihan räjähtäneeltä eli nyt palataan vanhaan hyväksihavaittuun järjestykseen.

Ja vaikka vielään en yhtään tykkää tuosta meidän sängystä, on tuo meidän puoli kyllä vain niiin ihana. Miltei en malttaisi, että pääsisin jo peiton alle fiilistelemään sitä. Täytyisi vain tuo keittiö ensiksi siivota, pestä hiukset, vastata vaikka mihin viesteihin, maksaa yksi lasku ja ja ja... Että paras pistää toimeksi :)

Onko kenenkään muun syksyn miltei saapuessa vallannut rymsteeraus- taikka sisustusinto? Sara x

2 kommenttia on "Tämän päivän projekti."
 1. Voi, voi tekisi mieli uusia huonekaluja, mutta juuri nyt ei budjetti sitä salli. Makuuhuoneen sänkyäkin olen ollut uusimassa jo pari vuotta, mutta aina tulee jotain tärkeämpää. Conmaritusta olen harrastanut vähän ja päässytkin eroon turhasta tavarasta, vaikka kyllä vieläkin olisi harventamisen varaa. Pitäisi tehdä tehoisku ullakolla ja heittää sieltä tavaraa pois. Tuo idea lelujen "kierrättämisestä" on kyllä hyvä. No, meillä ei ole enää pieniä leikkijöitä eikä siis leluja lattioilla. Muistan aina kuinka nautin, kun päivän hulina oli ohi ja keräsin kaikki lelut koriin ja sitten istuin siistissä ja hiljaisessa olohuoneessa ja join rauhassa kupin teetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh meidän tarvitsisi ostaa vierashuoneeseen sohvasänky ja se tuntuu jotenkin niin pöhköltä rahanmenolta, kun kaikkea muutakin hankittavaa olisi ja sitä tarvitsee lopulta ihan aniharvoin. Samalla hinnalla saisin mieluisemman sängyn Ikeasta meille, mutta sille kun taasen ei ole varsinaista tarvetta. Mun tuli harvennettua Suomesta muuton yhteydessä paljon roinaa, mutta nyt huomaan siltikin meidän roudanneet mukana vaikka mitä, mistä olen ilman tämän parin vuoden aikana edes käyttä valmis luopumaan. Olisipa silloin tajunnut!

   Ja lelusysteemi on oikein toimiva ja myös se, että leikit pysyvät aikalailla tuola lastenhuoneessa, kun olohuoneeseen leikkikaluja tuodessa on se vaara, että koira nappaa ne tutkittavaksi. Salaa nautin siitä ettei tarvitse jokaisessa kolkassa kämpää katsella pikkuautoja ja barbiukkeleita :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!