Uniformuissa.

30.8.2016
Selvisin päivästä ilman kyyneliä ja nyt arki on tosissaan pyörähtänyt käyntiin.

 Tietenkin, kun kello oli ekakertaa koko kesänä soimassa herätystä varten, koko porukalla olisi riittänyt unta vaikka kuinka pitkään :D Aamua hurjasti helpotti kylläkin se, ettei kenellekkään tarvinnut väsätä lounaspakettia vaan ne tulevat tällä kertaa koulun puolesta. Yksi stressitekijä selkeästi vähemmän! 

 Tämä yksi oli uniformustaan erityisen innostunut ja olihan hän nyt aika liikkis koulupuvussaan <3
Upouuden Gapin lippiksen tilasin lempivärissä kauhtuneen kesälippiksen tilalle vähän kuin kouluunmenolahjaksi.

Itse olen koulu-uniformujen kannattaja - tekee elämästä niin paljon helpompaa ja myöskin tavallaan halvempaa. Tai siis olen itse ostanut seconhandina taikka saanut hand me downina pojille noita paitoja ja housuja tosi mukavasti. Ja viikonlopuille vaatteita riittää tyyliin yhden kahdet farkut ja pari kolme paitaa. Eli poikien vaatetukseen kuluu aika minimaalisesti rahaa lopulta. Koulukengätkin (Pediped) löysin kesällä alesta parilla kympillä. Välillä tekisi jopa mieli ostaa pojille uutta vaatetta, mutta kun tarvetta ei vain ole, niin säästyvätpähän nekin rahat :)

 Itselläkin tällainen äiti-uniformu päällä tänään. 
Perus farkut (Bershka) ja musta paita (Vila) ja tuommoinen huitula-Bomber, minkä ostin jo Suomesta Gina Tricotista ja vähän jouduin sitä metsästämäänkin, sillä oli useammasta liikkeestä myynyt silmänräpäyksessä kuulemma loppuun.

 Tykkään kuitenkin bomber-trendistä, joskin sellaiset ihan paksut pilottitakin eivät tuntuneet omalle jutulle. Tämä vähän naisellisempi versio sensijaan syksyisessä port royal-värissä oli jotenkin ihana.

Ihan pikkiriikksesti tuli kyllä sellaiset tangomarkkinat vuodelta '94-vibat, koska muistelen kaikilla sedilläni ja muillakin miespuolisella tanssikansalla olevan tämän malliset silkkitakit :D 
Muistaako kukaan muu sellaisia miesten siistimpiä pusakoita ysäriltä? 

Yritän työntää nuo mielikuvat pois ja pukea tätä tämän hetken villityksenä ;)

((bongaa kuvasta kissa))

Mitäänhän tuo takki ei lämmitä, mutta täällä on usein syyskuussa tällaiset katalogikelit - tosi syksyisen näköistä, mutta silti vielä 16-17 astetta lämmintä. Villapaidat on ihan liikaa, mutta jotenkin topissa huitelukin tuntuu liian kesäiseltä. Eli ajattelin huitulan olevan vallan mainio ja niin se onkin.

Oletteko muut hankkineet bomber-takkeja vai käytittekö omanne jo teininä loppuun?

Jeps, mutta nyt kotipuuhiin taas ja huomenissa ajattelin ehkä vihdoin kirjoitella vähän sisutusjuttuja :)
Sara xxx
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!