After the boys of summer are gone.

29.8.2016
Huomenna klo 9:15 meidän elämä muuttuu taas aikalailla.
Keskimmäinen rakas, meidän oma Jameson, aloittaa koulun!

Viikonloppu sujahti liukkaasti tosiaan apen syntymäpäivillä ja eilen, vaikkakin oli kesän upein aurinkoinen päivä, pidimme lupauksemme lapsille ja veimme heidät katsomaan Finding Dorya. 
Oli muuten aivan ihana leffa ja tykkäsin ehkä jopa enemmän kuin supersuosikistani Nemosta.
Suht alussa on ehkä vähän pelottava mustekala-kohtaus, mutta muuten kepeä ja helppo katsottava pienillekkin. Meidän Elsi ainakin jaksoi tosi hyvin seurata koko leffan, mistä olin aika yllättynyt.

Mut juu. Tänään ollaan pakkailtu koulureppuja, käyty ostamassa vielä muutamat kynät ja yritetty nauttia viimeisestä kesälomapäivästä. Aika haikeata tämä kesän loppuminen, vaikka tietysti kivaakin palata arkeen ja rutiiniin. Mutta tämä tokan koulun aloitus tuntuu jotenkin erityisen järisyttävältä. 
Esikoinen on aina niin reippaasti ollut menemässä ja jotenkin muutenkin hänen kanssaan kaikki virtapylväät tuntuvat innostavilta. Pienempien kanssa taasen minä ainakin havahdun siihen, että kuinka isoja heistä on tullutkaan ja kuinka nopeasti aika kiitääkään! 

After the boys of summer are gone on soinut vaimeana mun oman elämän sountrackilla mielessä viime päivinä. 

Meillä oli aika ihana loma näistä Irlannin sadesäistä huolimatta <3
Suomen matka tuntuu jo aika kaukaiselta, mutta ihanalta muistolta. Vieläkin saan voimaa sen ajattelemisesta. Ja pitkät päivät ulkoleikeissä vaihtuu hiukan aikataulutetumpaan elämään. Hyvä niinkin. Vaikka kyllä mulle poikia ikäväkin varmasti tulee. Ja Elsille.

Elsi ei ole lainkaan happy bunny. Kuvitteli aloittavansa huomenna jo tyyliin yliopiston taikka leikkikoulun edes ja aika karvaita kyyneliä olen saanut pyyhkiä, että hän ei mene huomenna mihinkään. Onneksi perjantaille on sovittu puolipäiväisen päiväkodin aloitus taas kerta viikkoon, että jospa siinä jotakin :)

Oikein mukavaa syksyn alkua teille muillekkin ja saas nähdä mitä kivaa inspistä se tuo tänne bloginkin puolelle :) Sara xx
2 kommenttia on "After the boys of summer are gone."

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!