Ei sittenkään reilassaolevat syysvaatehankinnat.

5.9.2016
#firstworldproblems, I know, I know.

Mutta kyllä se alkaa olla hiukkasen ongelmallista, kun tyttären kaapissa ei sittenkään ole juurikaan sopivia vaatteita. Kesäkamat kun pakattiin laatikkoon, jäi jäljelle pinkka hihoista lyhyitä paitoja, kaksi liian lyhyttä hametta ja kahdet liian pienet syysshortsit, kaksi ikitahraista mekkoa, kaksi käyttökelpoista mekkoa, mitkä eivät tyttären mielestä pyöri tarpeeksi, yksi hyvä ja pyörivä, mutta miltei liian lyhyt mekko, onneksi mieleiset pillifarkut ja muutama niiden kanssa pidettävää tunikaa. Sukkisvajeen olin jo tiedostanut aikaisemmin ja ostanut niitä kuukauden sisällä ne parit uudet ettei aivan lirissä olla, jos päivittäin joudutaan vaihtamaan uusi pari. Neuletakkitilanne luojan kiitos on aivan ok ja puikoillakin yksi uusi, että kyllä noilla nyt periaatteessa tulee toimeen. 

Mut sitten saattaa käydä niin, että pyykissä tosiaan on taaperon jäljiltä miltei kaikki nuo edellä mainitut ja jos suinkin tiedät millaista on narukuivattaa sateisessa Irlannissa pyykkiä, ymmärrät heti, että muutama vaatekappale lisää ei suinkaan olisi pahitteeksi. 

Edellä mainittu tilanne yllätti tämän naisen juuri nyt viikonloppuna ja pengastaessani paikkoja etsiäkseni jotakin päällepantavaa tyttöselle, tuli kirppiskassissa vastaan tämä Pomp de luxin aw14  malliston suosikkini Cali little dress
Mekkonahan tämä on tarkoitus olla, mutta ihan hauskalta näytti hujoppitytöllä tunikanakin.

"Äiti tämä ei pyöri" oli kyllä tuomio harmistuneelta neitoselta, mutta suostui lopulta laittamaan sen ylleen, kun sai serkkutytön vanhat legginssit kaveriksi. Todellisen ongelmanhan tämä tekee siinä, että missään kaupassa ei ole yhtään mitään kivan näköistä tällä hetkellä :D Ai tai siis on, mutta hintalaput eivät nyt aivan kohtaa kukkaron kanssa ;)

Lähinnä siis kaipaisin sellaista monitoimimekkoa, mikä menisi kaikkien Elsin paitojen ja sukkisten ja kenkien, takkien kera. Tämä taikka tämä Milou et Pilou-hamonen olisivat aika lailla sitä, mitä mietin.

Ja olen kuolannut Suomalaisen Mis Crios-merkin luomuksia myöskin, mutta vielä odotan, että niitä saisi jostakin Suomalaisesta nettikaupasta katsella.

Ja sitten odotan kieli pitkällä ihanien Mabo kidsin ja SoorPloomin syysmallistoja, joista todennäköisesti en mitään osta, mutta sitäkin enemmän ammennan inspistä. Nämä kaksi merkkiä olisi just sitä, mitä ostaisin meille kaapit väärälleen, jos lompakon täyte olisi loputon <3

Juu, mutta kun kaupoissa ei ole sitä mitä haluan, täytynee kaivaa ompelukone esiin ja tehdä itse.
Tiistain agenda onkin siis, että me tytöt suuntaamme Galwayhin kangaskauppaan ja toivon parasta, että löytäisin juuri täydellistä ohutta denim-kangasta materiaaliksi.

Kommenttiboksiin voi myös ilmiantaa, jos tiedät jonkun oikein hyviä puuvilla- taikka pellavakankaita myyvän nettiputiikin.

Niin ja näemmä poikienkin kaikkien farkkujen ja pyjamahousujen polvet ovat rikki! Ei kyllä yli 4-vuotiaalta pojalta lähde enää toiselle pojalle kierrätykseen housuja eikä kenkiä. 

Hei mut saadaan me ainakin tästä ongelmasta kiitokseksi kiva tyttöjen päivä tuola cityssä eli en voi ihan kamalasti valittaa :) Kuulemisiin siis pian Galwayn kuulumisten kera! Sara xxx

2 kommenttia on "Ei sittenkään reilassaolevat syysvaatehankinnat."
 1. Ihana asu Elsillä! Kiva saada suoria linkkejä, kun itse ei vaan osaa päättää kun nettikaupoissa pikaiseen pyörii ja sitten tulee hankittua ne ensimmäiset mitkä pakon edessä kivijalkaliikkeessä tai facebook-kirpulla vastaan tulee. Vekkihameen äitini jo hankki tytölle odottamaan (kävelevälle käytännöllisempi), iiks en malta odottaa <3 Ihanaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook-kirppikset on olleet mun pelastus ja tosi paljon olen sieltä löytänyt just tarpeellisia juttuja. Nyt vain ei ole juurikaan tullut meidän kokoista ja näköistä vaatetta vastaan. Itsekkin on kyllä kiva ommella ja ideoida. Täältä löytyy kyllä huonosti kangasvaihtoehtoja valitettavasti.

   Kiitos kivasta kommentista ja hei näin sen Hektar-lampun eilen livenä ja se on ehkä pakko saada! aivan ihana <3

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!