Elsin monitoimi-mekko.

26.9.2016
Huh, nyt kun on tokaistu uusimmat uutiset niin voidaan palata vähän kevyemmän hömpän pariin :)

Olen toki tuskaillut syksyn mittaan vähän tyttösen vaattekaapista puuttumattomista, mutta yksi, mikä sielä on, on tämä Gapin harmaa perusmekko:

Tämä mekko on sellainen jokapaikan ihme, että menee ihan minkä tahansa kanssa.

Materiaali tilatessa vähän mietitytti - 64% Rayon, 32% Cotton, 4% Spandex - lähinnä sen kannalta miten käyttäytyy pesussa. Tilasin vielä varmuuden vuoksi koon 4Y (mikä vastanee 104/110cm), jos mekko kutistuisi pesussa. 

Ja mitä vielä; lukuisista pesuista huolimatta mekko on aina vain kuin uusi! 
Ei nypyn nyppyä, sisäpuoli on pysynyt pumpulisen pehmeänä ja ei ole kutistunut, minkä takia mielestäni mekko ei ihan optimaalisesti istu Elsille, mutta toisaalta menee varmaan todella pitkään.

Mä tykkään myös raglan-hihoista ja tuollaisesta pienestä college-paita fiiliksestä. Varsinkin, kun meillä on muuten paljon murrettuja sävyjä, niin ei mene koko look ihan liian romanttiseksi.

Tähänhän voisi yhdistää vaikka mitkä crazy pantsit vaikka Mini Rodinilta taikka Mololta.

Elsi itseasiassa itse valitsee usein juuri tämän mekon kaveriksi siniset jegginssit ja sekin yhdistelmä näyttää oikein kivalta :)


Gap on siitä hassu kauppa, että voi olla ettei sielä ole pitkään yhtään mitään kivaa ja sit yht'äkkiä löytyy tällainen yksittäinen helmi. Mekot ylipäätänsä on olleet tosi hyvälaatuisia ja yöpuvut ja sukkikset, mutta perus pitkähihaiset jätän ostamatta.Samoin takeissa ei yleensä ole kaulalle mitään suojaa, mikä tietysti talvella on aika oleellinen juttu.

Gapin sähköpostit ovat myöskin varmaan ainoat verkkokauppojen mainokset, mitä jaksan avata ennen poistamista, sillä tuonne on tosi usein ihan hirmuisen hyviä alekoodeja. Tällekkin odotin vissiin jonkun -30%-kamppiksen ennen kuin tilasin. 

Kyllä se silti on vaikka tuon 22,95e väärti. Jos vain puhtaana pysyy, tämän voi pukea ihan eri tyyliseksi vaikkapa joka päivä. 

Ja helma pyörii hyvin, mikä nyt tuntuu olevan Elsin tärkein kriteeri vaattelle kuin vaatteelle :)

Heh, ei muuten maksettu mainos vain ihan puhdasta hyvän ostoksen hehkuttamista :)

Toivottavasti teillä on kaikilla ollut mukava viikon aloitus. Mulla on ollut tänään ihan hullu kiirepäivä ja vasta nyt lasten nukahdettua ehdin tietokoneelle blogihommiin. Mieluiten toki julkaisisn vähän aikaisemmin juttusia tuon kahden tunnin aikaeron takia, mutta sopiihan tätä sitten tiistainakin lukea :)
Sara xxx

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!