Koiran omistajattaret.

15.9.2016
Me ollaan tällainen aamupäivien tiimi. Minä, tyttö ja Pulla.

Aikamoista, että meillä on kohta ollut tuo koira 6kk ja hän onkin viimeaikoina osoittanut koirien murrosikäisyyttä 9kk iän lähestyessä. Siis vitsit nämä koiran vaiheet tulevat ihan yhtä isona yllätyksenä uudelle omistajalle, kuin ensikertalaiselle äidille lapsen vaiheet. 

Mut kyl hän silti on rakas ja vähän hupsu oma lemmikki.

Ehkä silti odotan pikkuruisen seesteisempää jaksoa ;)

Hih, mut alunperin käsikin miestä kuvaamaan näitä kuvia sen takia, kun päällä on uudehko metsänvihreä toppi, mikä nyt ei sitten edes näy yhdessäkään otoksessa :D

Hyvä ostos siltikin, koska on esim. nyt juuri neuleen alla ja tummanvihreä käy oikeastaan kaiken mun vaatekaapin syksysisällön kanssa. Huomaamattani olenkin päätynyt sellaiseen tilanteeseen, että oikeastaan kaikki vaatteet käy kaiken kanssa. Sellainen kapselikokoelma.

Jonkun mielestä tylsää, mutta mun mielestä ihanan helppoa ja pääasia, että jokaikinen vaate on mieleinen ja yhdistelmiä on vaikka minkämoisia. Onkohan tämä siis onnistuneen konmarinoinnin tulos vai harkitsevaisten ostosten? Kenties molempien.


Tämä pienempi omistajatar on vakuuttunut, että koira on vain ja ainostaan hänen ikiomansa.
Tietysti hyvä, että haluaa hoitaa ja leikkiä, mutta välillä pitää vähän muistuttaa, että koiraa ei voi ihan yhtä lujaa rutistaa kuin pehmolelua. Onneksi koiralla on vähintään yhtä kova oma tahto, kuin kaksivuotiaalla ja oikeastaan tuo parivaljakko on toisillensa aivan loistava seura.

Pulla ja minä tarvittais jo kovasti trimmausta. Tykätään hänellä hiukan lyhkäisemmästä lookista ja omat latvat ovat varmaan jo viisihaaraisia :/ 

Jeps nyt tarttee rientää tuon karvakasan kanssa kävelylle ja sit ruoka ostoksille jne.
Mukavaa torstaita kaikki! Sara xxx

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!