Perjantaina hame päällä.

30.9.2016
Hyvää perjantaita rakkaat blogityypit. Irlannissa on tänään miltei aurinkoista, vaikka eilen iltapuolella oli oikea sellainen kirjojen synkkä ja myrskyinen yö. Vettä tuli ryöppyämällä ja oli oikeastaan aika tunnelmallista kynttilät palamassa ja onhan mulla tuola seinällä nuo kausivalotkin.

Tänään silti olen enemmän kuin innoissani, että aurinko pilkistää ja mieli on muutenkin ihan ylihyvä. Miehen eilinen vapaapäivä ilman minkäälaista agendaa tuli niin tarpeeseen meille kaikille. En oikein vieläkään tahdo uskoa, että pian hän voi ehkä jopa pitää sen standardi kaksi päivää viikossa vapaata, niinkuin täälläkin on tapana normaali työviikkona. Meillä tuo normaalius loppui viime joulukuussa, kun mies menetti yhden tärkeän työntekijän hänen vapaapäiviään tuuraamaan ja uutta ei ole löytynyt yrityksistä huolimatta. Tämä Clifden on niiiin syrjässä ettei tänne vain kertakaikkisesti muuta ketään työntekijöitä. Lapsetkin reppanat joka käänteissä kysyivät eilen onko daddy nyt lähdössä töihin? Ihan vain, kun laittoi takkia päällensä roskikset viedäkseen ;')

Mut palataampas tähän päivään. Meillä oli ihana treffiaamu, kun siippanen meni vasta puolilta päivin töihin ja käytiin lounaalla yhdessä.

Minulla tänään siis päällä tällaista perjantai-asua, mikä yllätti aivan itsenikin. Siis hame! Milloinkahan mulla on viimeksi ollut hame päällä? Yhdessä vaiheessa yli viisi vuotta sitten en oikeastaan käyttänyt mitään muuta kuin hameita ja vielä sellaisia aika lyhyitä farkkuhameita (voi kristus). Tämä kynähame-mitta on nykyään ihan suosikki.

Ko. hameen olin kyllä ajatellut vasta ensi kesäksi, mutta käyhän kesähame näinkin mustien sukkisten (mitä niitäkin piti aikani paikallistaa) ja paidan kanssa :) 

Nimittäin osuin viime viikonloppuna Next-kaupan kohdalle, kun heillä oli legendaariset alet alkaneet sinä päivänä. Nextistä tilailleet ehkä tietävätkin, että netissä heillä ei ikinä ole aletta. Vain liikkeissä ja ihan eri aikaan, kuin muilla firmoilla. Ja se vielä toteutetaan sellaisella hypetyksellä, että kauppa aukeaa klo 07 ja naiset rynnivät repimään parhaat jutut tangoilta. Minun osuessa paikalle klo 11 valikoimaa ei todella ollut enää paljoakaan. Olin itseasiassa katsastamassa esikoiselle talvitakkia, mutta päädyinkin ostamaan hänelle ensi kesäksi shortseja :D Aivan hitsin hyvä juttu, kun juuri vihdoin useamman kesän menneet aijemmat shortsit olivat jäämässä pieneksi. Elsillekkin nappasin muutamat kevät-ja kesä aatteet ja sitten itselleni tämän hamosen.


Ihailin itseasiassa samanmoisia muiden päällä lämpimillä ilmoilla ja ajattelin nappaavani tästä normikokoa koon pienemmän ensi kesää ajatellen. Mitä vielä; kotona huomasin, että mahtuu jo nyt (on kyllä aika joustava, että ei ihme) ja päätin tänään hetken mielijohteesta pukeutua tähän. 

Nyt ehkä vähän tuli himotus ostaa lisää kynähameita :) Tämä onkin aika kiva vaate ja pitkästä aikaa hame tuntuu hauskalta päällä. Ei täällä kyllä ihan näin lämmintä ollut vaan ylle oli myös heitettävä lyhyt musta villakangastakki. Eikä huivikaan liikaa olisi. Kuvia katsellessa jäin miettimään, että ehkä nahkainen vyö vaikka ruskeana toisi asuun pikkusen enemmän särmää ja ulottuvuutta.


Et sellaisia pieniä perjantaijuttusia ja asua ja nyt ampaisen lenkille koiran kanssa ennen lasten hakua ja viikon ruokaostoksia. 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille ja kertokaa mitä teillä on suunnitelmissa? Sara xxx 

2 kommenttia on "Perjantaina hame päällä."
  1. Sopii kuin nakutettu tuo hame sulle, vyö sattuisi muuten hyvin! Kunhan saan kiloja karistettua niin haluan myös tollasen hameen, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaavia oli kesällä ihan H&m:llä ja tietysti tuollaisen tekisi farkuista aika helposti itsekkin. Nyt vain hyvä tsemppi päälle, itsekkin soisin säärien olevan vielä sorjemmat :D

      Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!