Pyörällä päästä.

20.9.2016
Huh, hatunnosto autonajoa työkseen tekeville!

Mä olen ollut tänään ihan poissa pelistä eilisen rupeaman jälkeen. Aamu ysiltä lähdettiin ja illalla kotiovelle saavuimme 23:10. Iltaisin kun en yleensä liiku, olin ihan unohtanut miten väsyttävää pimeänajo onkaan! No kiemuraisilla pikkuteillä Irlannissa ainakin saa olla sen verran skarppina, että ilmankos tänään hiukan väsyttää :)

Ei sillä; reissu meni mukavasti ja laitan huomenna vähän parempia kuvia kohteestamme.
Nyt tuntuu, että pitää vielä kaikkea vähän sulatella mielessä.

Tänään saatte nähdä vain tällaiset extempore räiskäistyt reissun rähjäyttämät asukuvat:


Päällä pitkään päivään täytyi toki olla jotain mahdollisimman mukavaa ja nuo aikaisemminkin jo vilahtaneet Vilan tekonahkamakkarat on aivan älyttömän pehmoiset ja joustavat. 

Ja harmaanc collegepaidan kanssa ei voi koskaan mennä pieleen. Näidenhän kultakausi taisi olla jo pari vuotta sitten, mutta omani ostin nyt kesällä lämmikkeeksi, kun kerran unohdin pitkähihaisen kotiin kaupunkireissulla ja tulikin kylmä. Hyvä se on ollut ja yllättävän skarppi.

Mulla on paha tapa haroa hiuksia koko päivän ja näissäkin iltapuolella napsaistuissa kuvissa taas näkyy loistavaksi, miksi olen otsisleikkaus-kiellossa varmaan lopun ikääni. Ai että noiden reuhkojen kasvatus pois on pitkällinen ja rasittava projekti. Vähän jo mietin koko reuhkan poikkaisemista, muttakun pituus alkaisi juuri olla sitä, mitä pitkähiuksiminä tuntee omakseen.

Mut juu ei nuo huitulat sillä haromisella ainakaan paremmaksi muutu.

Heh mitäs mieltä olette; onko tekonahkahousut 3 lapsen äidille ihan nounou?

Ja arvaako kukaan missäpäin oltiin?

Sara xxx


4 kommenttia on "Pyörällä päästä."
 1. suora vastaus: näyttää kyllä aika makkarankuorelta, eli ehkä 1-2 numeroa liian pieneltä. Mukava hymy sulla on ja ihanan kauniit lapset
  t. Lillis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ja arvaa mitä? Nämä on mulle kokoa liian isot. Jaykuvasti saa olla kiskomassa ylöspäin :) just sen takia ne on koko jalan matkalta tuollaisella rypyllä, joka kieltämättä näyttää siltä, että pingottaisivat. Ja kun eivät ole oikeaa nahkaa, vaan ohuempaa matskua niin toki siksikin eivät ole niin sileät. Mut pääasiahan toki on, että itse viihdyn.

   Kiitos muista kehuista!

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!