Tytöt Galwayssa ja instagram stories.

7.9.2016
Eilen me tytöt tosiaan käytiin hiukkasen kaupoilla Galway cityssä. 

Kotimatkalle palattiin ostoskassien kera eli varsin onnistunut shoppailukierros sinänsä, mutta aina mulle tulee kuitenkin jotenkin tyhmä olo ostoksista kertomisesta. Siis vaikka tosiaan kaikki ostettiin tarpeeseen, mutta jotenkin aina on silti sellainen olo, että vähemmälläkin pitäisi pärjätä.

Kiikuttelen siis materiaonnen ja huonon omantunnon välimaastossa, heh.

Mutta sitä ei kiistäminen, että meillä oli Töpsykän kanssa aivan hurjan ihana äiti-tytär-päivä ja hän ihan hirmuisen reippaasti käveli pitkän matkan ympäpäriinsä. Välillä pysähdyttiin jakamaan vihermehua ja voileipää ja leikkipaikkaan leikkimään ja sitten taas jaksettiin koluta kauppoja.

Mulla kulki kamera kassissa, mutta jotenkin ei ollut montaakaan sellaista hyvää hetkeä sitä vetäistä kassista. Olin ajatellut pyytää jonkun ohikulkijan ikuistamaan meidät yhdessä, mutta sellaista sopivaa yksilöä ei tullut vastaan :)

Sen sijaan koklailin nyt vähän tiheämmin postitella tuonne instagramin uuteen instagram stories-hommeliin. Jokos te muut olette siihen tutustuneet? Sellainen ilmeisesti snapchat-kopio on, mutta koska mä en ainakaan jaksa enää yhtään lisä-aplikaatiota taikka somea, on uusi ig-lisäosa on passeli.

Tai no, on ja on. En oikein ehkä lopulta tajunnut snapinkaan mahtavuutta ja niinpä stories on tavallaan kiva, mutta tavallaan turha. Mulla on vähän se, että kun iphone kutoseni meni kesäkuussa mäsäksi (huokaus) ja sitten sain käyttöön miehen vanhan iphone nelosen, en sillä juurikaan tykkää ottaa kuvia plus se on super hidas. Olen siis kännykkäkuvailut korvannut täysin tuolla Olympuksen kamerallani, mistä saan langattomasti kuvat suoraan kännykkään. Niitä siis yleensä postailen instagramiin ja oikeasti on paljon kivempi kuvailla kaikki kuvat, mitkä jäävät itsellekkin arjesta muistoksi, ihan kunnon kameralla. Kamerakuvailusta on tullut paljon arkipäiväisempää ja mielummin heilun minijärkkäri kädessä, kuin kännykkä.

 Toisaalta tuonne instagram storiesiin on helpompi lisäillä tuollaisia arkipäiväisempiä hommeleita ja jotkut feedit ovat mielestäni ihan huikeita. Toisia en taas oikeastaan ikinä katso, vaikka pallurat siinä ylereunassa keikkuvatkin. Hassu kyllä, sellaisen todella uinuvat ig-seurailijat, ketkä eivät ikinä tykkää kunnon instakuvistani taikka kommentoi, saattavat käydä katsomassa jokaikisen story-julkaisun! Eli eipä sittenkään niin uinuvia. Ja tietysti on kiva saada takaisin kommentteja kavereilta noista pikanapsuista, mutta toisaalta tykkään enemmän itse instagram kuvien alla käytävästä kanssakäymisestä. Se on ehdottomasti sen aplikaation kuin esim. bloginkin paras juttu se kommentointi ees taas :)

Saas nähdä jaksanko siis jatkossa ahkerasti päivittää tuota instagram storya, mutta tiedättekö useat somepäivitykseni ja kuulumiset ja kuvat suuntaan erityisesti omalle äidilleni, kun tiedän hänestä olevan kiva seurata meidän touhuja niin paljon kuin mahdollista :) 

Vaikka me siis soitetaan harvasen päivä facetime-puheluita ja viestitellään kuvin ja tekstein.
Ollaan äidin kanssa superläheisiä ja siksi oli ehkä maailman liikkiksintä, kun kotimatkalla Galwaysta, takapenkiltä kuului vieno ääni "äitiliini sinä olet minun paras kaveri".
Toivottavasti meillä oman tyttären kanssa säilyy yhtä tiivis suhde aina <3

Hei ja löydettiin mekkokangasta ja Elsi itse bongasi tuollaisen kauniin syysmekon Primarkista, minkä ilomielin hänelle ostin. Lisäksi löysin itselleni housut ja pari tavallista mustaa pitkähihaista paitaa ja yhden syystopin. Jouduttiin heti vaihtamaan kevyempi mekko Elsillekkin, kun pilvisyydestä huolimatta, täällä oli aivan älyttömän lämmintä eilen. Yli 20 astetta. Ja tuo ukko pilasi tyttö kaupunkinäkymässä foton, kun yritti saada Elsin kääntymään kameraa kohden.

Kaikki ei vain tajua lifestyle-kuvausta :D

Huh, mutta olipa rönsyilevä teksti. 

Nyt tarttee mennä, kun mennään kivalle belgialaiselle ystävällälleni kylään. huippua päivänjatkoa kaikki, Sara xxx

3 kommenttia on "Tytöt Galwayssa ja instagram stories."
 1. Siis näkyykö nuo tarinat sun Instatilillä? *tyhmiä kysymyksiä ei ole...*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekkaan :) eli sun oman feedin yläreunassa olevat palkerot on noita storyja tai sit esim. mun profiilissa profiilikuvaa painamalla. Siinä on sellainen ohut rinkula ulkopuolella, jos on uusia juttuja ladattuna :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, täytyy mennä tutkimaan 😊

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!