House for five.

15.10.2016
Hei vaan kaikki! Kotiuduimme pikkuiselta matkaltamme jo eilen, mutta koska napattiin miehen vanhemmat Galwaysta myöskin meille kylään ja juhlitiin kaikkien isovanhempien kanssa Elsin ensiviikkoisia synttäreitä, en luonnollisestikkaan ehtinyt tänne tietokoneelle :)

Reissu on mukava, vaikkakin ensimmäisen päivän podin kovia vieroitusoireita lapsista. En meinannut pystyä rentoutumaan laisinkaan ja tietysti pitkä ajomatkakin väsytti. Luulin saavani mahtavat yöunet, mutta heräsinkin jo 5:30 aamulla hotellin vällyistä enkä vain saanut unenpäästä kiinni. Torstaina kiertelimme uutta kotikaupunkia kaikilta puolilta ja tutustuimme joka nurkkaan. olin saanut äidiltäni ohjeet kuvata mahdollisimman paljon, mutta lopulta kaivoin kameran kassista vain muutaman onnettoman kerran. Tuntui vain tärkeämmältä sisäistä kaikki ilman lisälaitteita. Niin ja kävellä käsikädessä miehen kanssa ja jutella, jutella, jutella. Ihastuimme kyllä Killarneyyn aina vain syvemmin...

Meidän piti tavata eräs mies, kenen piti meille kotiehdokkaita esitellä jo aamupäivällä, mutta peri-Irlantilaiseen tapaan useamman kerran hän ehti puhelimitse viestittää soittaa kohta ja kohta. Voitte kuvitella kuinka säntillisenä suomalaisena hiukan alkoi jo ahdistamaan :D Lopulta iltapäivällä lähdimme katsastamaan mahdollisia asuntoja. 

Ja löytyihän se! Meille talo :) Mikä kivi putosikaan harteilta! Hinta ihan ok, tarpeeksi makuuhuoneita, saadaan tuoda omat kalusteet (!!!), saadaan maalata vitivalkoiset seinät, keittiön kiintokalusteet ja kaakelit on ihan ookoot. Ainut nyt sellainen kompromissi kestettävä on punertavan sävyiset kokolattiamatot olohuoneessa ja makuuhuoneissa. Mies kyllä jo vähän lupaili, että voitaisiin olkkarin maton päälle laittaa laminaattia tai ehkäpä voisin yrittää vuokraisännältä kysellä mattojen vaihdattamista kunhan olemme kotiutuneet. 

Tämä ei ole se meidän talo vain vastakkaiselta puolelta ja ihan samanlainen muuten, mutta meidän puoli on maalattu tuolla vaaleammalla. Hyvä siitä tulee, kunhan saan vähän sisustaa. Oma takapihakin on ja rauhallinen kadunpätkä, missä lapset voi pyöräillä :) Näkyi olevan paljon muitakin lapsiperheitä siinä. Kouluun vartin kävelymatka ja kaupungin keskustaan vain pikkusen enemmän.

Aika huisia, että meillä tulee vihdoinkin olemaan tilaa.

Aika ihana ajatus myös viettää tuola joulua <3 

Olen aika täpinöissä muutosta nyt :))

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu. Mun tarttee nyt painoa iltaruoanlaittohommiin ja halailemaan lapsia. En kyllä osaa oikein olla heistä erossa ja suukot ja rutistukset eivät nyt tahdo loppua laisinkaan - mikäs sen parempaa <3 Sara xxx

4 kommenttia on "House for five."
 1. Oi, miten kaunis talo <3
  Toi vaalea onkin nätimpi :D
  No ei vaan, ihania uutisia ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meidän puoli on itseasiassa vielä tosiaan kivempi ja tuohon ulos kun laittaa vielä vähän somistusta; lyhtyjä ja sen sellaista kukkapurkkia, niin varmasti tulee söpö ja kotoisa. Hei ja sit meilläkin on takka ettei tarvitse enää teidän takkahuonetta kadehtia ;))

   Poista
 2. Oi, mahtavaa, että koti löytyi!!❤️

  VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!