Sisustus-haaveita.

2.10.2016

Haaveita todella. Kodin irtisanomisen jälkeen minut on vallannut tämä epämiellyttävä tunne, että mihin ihmeeseen me seuraavaksi päädymme? Tykkään laittaa ja sisustaa ja olen todellinen kotikissa - tyypillinen rapu - ja samalla myös visuaalisesti vähän vaativa. Tai siis rakastan olla ihan vain kotosalla, mutta kaipaan harmoniaa ja omia mielivärejä siustukseen. Tykkään laittaa ja sisustaa ja muistelen kaihoten sitä, kun meillä oli ikioma 50-luvun kolmio Helsingin lähiössä ja kaikki oli just niinkuin minä (ja vähän mies ;)) tykkäsin. Istahdin sohvalle ja joka suunnassa oli just sellaista, kun olin itse haaveillut. Toki maku on vähän muuttunut vuosien saatossa, mutta kerrasti tuota tunnetta maistettuaan on vaikea tottua...hmm...mitenhän tämä nyt sanoisi...Irlantilaiseen tyyliin.Iltapuolilla ja keskellä yötä stressaan paikallisia vuokra-koteja; mäntyä, magnoliaa sekä kirkkaan värisiä kokolattiamattoja. Puhumattakaan nahkaisista laiskanlinnoista taikka lastulevy, kirsikkapuuviilutetuista kaapistoista jne. 

Olemme tosiassaan olleet onnekkaita tämän kodin suhteen, kun saimme maalata puhtaanvalkeat seinät ja tuoda omat kalusteemme. Ruman keittiönkin kanssa nyt sinänsä tulen toimeen, mutta vähän kyllä mietityttää saammeko tällä kertaa omat kalusteet mahtumaan uuteen kotiin?

Jos nyt niin hyvä munkki kävisi, että saisin sisustaa oman mielen mukaan ja tehdä tulevasta kodista oman näköisen, toivoisin, että saisin laitettua sen sitten kerralla kuntoon. You know, olisi kiva kerrankin päästä nauttimaan ihan valmiista kodista asuttuamme pieniä pätkiä sielä täällä viimeiset 3,5 vuotta. 

Ja koska Irlantilaiset jutut ei paljon kiinnosta, suuntaan toki sisustus-inspisteni kanssa Ikeaan :)

Hektar-jalkalamppu, Bestå-tietokonepöytä, Idolf-tuoli ja Kivik-sohvanpätkä.

Näistä olen haaveillut jo pidempään. Juu meillä on aika valkoista harmaata ja tummanharmaata ja rakastan juuri tällaista selkeää ja särmikästä tyyliä, mihin yhdistettynä hiukan noita vanhoja kalusteita tuomassa omaperäisyyttä ja uniikkiutta. Naurattaa jo katsella Pinterest-tauluani My future home. Aika selkeä tyyli on ;)

Nuo Bestå-kaapistot tuollatavalla seinälle kiinnitettynä näyttävät silmääni niin kivoilta. Siihen sopisi miehen vinyylisoitin kivasti päälle. Oih ja voih, pliis nyt jotkut talojumalat suokaa meille mukava vuokra-asumus siihen asti, että voidaan ostaa taikka rakentaa oma koti! 

Huomaan myös, että sillätavalla tämän nykyisen kodin järkkäily ja laittaminen on kokenut aikamoisen inflaation, kun tiedän, että parin viikon päästä jo pitää kaikki mahduttaa bokseihin. Vielä pitäisi vähän tsempata, kun tosiaan omat vanhemmat tulevat kyllään viikon (!!! <3 ) päästä ja sit pitäis vielä yhden prinsessan 3-vuotiskemutkin järjestää. 

Mut nyt painun nauttimaan miehen lopusta tauosta ja juomaan sohvalle kupposen kuumaa. mukavaa sunnuntaita kaikille <3 Sara xxx
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!