Syksyn taikaa.

8.10.2016
Kurjan kesän jälkeen ja kostean syyskuun jälkeen meitä on hellitty täällä mitä kauneimmilla päivillä nyt Lokakuussa. Tämä kuukausi on vähintäänkin kiireinen, mutta myös täysi rakkautta ja ihania hetkiä; vuosipäivää, hääpäivää, vanhempieni vierailua ja tietysti tämän pikku keijun synttäreitä :)

 Tänään kuitenkin suuntaamme lasten ja koiran kanssa pikavisiitille miehen vanhempien luokse, sillä luulempa että ensikerran ennätämme sinne vasta joululomalla. Vähän jännittää koiran kanssa automatkailu, kun reppana on matkapahoinvointiin taipuva. Meinaan koklata tällä kertaa koirien pahoinvointitabletteja (yrtti) ja toivotaan, että matka menee joutuisasti.

Eilen olin dinnerillä hyvien ystävättärien kanssa ja oli ihana rupatella hyvän ruoan ääressä, vaikka kotiin hipsittiinkin kaikki jo ajoissa kympin maissa. Vitsit, miten ihania tyyppejä olen täällä saanut elämääni ja en edes uskalla ajatella miten paljon heitä tulee ikävä. Yritän päivittäin vain elää hetkessä ja hoitaa sen päivän hommat ja olla ajattelematta kiirettä ja stressiä.

Ajatuksia täytyy vähän kuitenkin suoda Elsin 3v. synttäreitä ajatellen. Tilauksessa on Tuhkimo-teema, kuka on neidin suurin ihastus. Olen kyllä jo ostellut muutaman rekvisiitan Suomestakin, kun vain on eteen sopivasti sattunut, mutta ei me nyt mitään kovin kummoisia teemabileitä pidetä. Ihan tavalliset lastenjuhlat :)

Blogin ulkoasu muuttunee tässä tämän päivän aikana pikkasen ja tuleee se mobiilisoveltuvuus ja toivottavasti tykkäätte. Olisi mukava saada tuonne kommenttiboksiin myös vähän eloa eli kertokaahan mitä teillä on viikonloppusuunnitelmissa? 

Sara xxx

5 kommenttia on "Syksyn taikaa."
 1. Jee mobiilisovellus! Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 2. On kiva, hyvä sinä :)
  Elsillä aivan ihana hattu!
  t. Miiru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäät :) Elsin hattu on itseasiassa naisten hattu lindexistä, mutta en tullut käyttäneeksi niin pienensin sen hänelle :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!