Bloggaajat tapasivat Irlannissa.

28.11.2016
Kyllä, kyllä - täällä oli kunnon bloggaritapaaminen :D Tosin ei me ihanan Saaran kanssa tavattu blogien takia tällä kertaa, mutta tämä harrastus on silti syy osaltaan, miksi launtaina treffattiin. Olen kohta kirjoitellut blogia jo 6 vuotta ja vieläkin ihmettelen, miten ihania ihmisiä olen tämän kautta tavannut!

Olen lukenut Saaran Elämää Vihreällä Saarella jo vaikka kuinka kauan, mutta minulla ei ollut mitään hajua miltä hän näyttää, kunnes viime kesänä odottaessa Helsingissä lennon boardingia Irlantia kohti, hän ja eräs toinen ihana tyttö tunnisti minut ja lapset blogini kautta (sinulle toiselle Dubliniin myös terkkuja :)). Siinä sitä heti juteltiin, kun oltaisiin oikeastikkin tunnettu vaikka kuinka kauan. Sain lennolla aivan korvaamatonta apua Saaralta lasten kanssa ja näin myös useaan otteeseen tänä lauantaina, kun hän lupautui meidän turisti-oppaaksi Corkin kaupunkiin.

Cork, Cork, Cork... Ihastumista ensi silmäyksellä <3

 Mulla ei oikeastaan ollut mitään odotuksia ja ajettaessa isoa kehätietä kaupunkia kohti, tuli lähinnä sellainen olo, kuin olisi Tampereelle ollut matkalla :) (Tampere on aivan ihana paikka toim. huom.) Ensimmäisenä hämmästyin korkeuseroista. Herranjestas Corkhan on kuin San Fransisco - mikä korkeanpaikankammoiselle minulle on aika jännä elementti, iik!

Mutta niin cool, kaunis, hauskannäköinen ja hurmaava kaupunki. Lauantai-iltapäivänä ennen joulua keskusta toki oli kuin ammuttu täyteen, mutta kaikkialla vaikutti olevan vain hyväntuulisia ihmisiä. 

Sääkin suosi meitä ja lapsiin teki lähtemättömän vaikutuksen tuo maailmanpyörä, mihin lupasin, että pääsevät seuraavalla visiteerauskerralla daddyn kanssa. Itseäni kiinnostaisi pysähtyä syömään tuossa streetfood-tapahtumassa. Netistä huomasin, että tämä Glow Cork-joulutapahtuma olisi varsinkin iltasella todella tunnelmallinen käymiskohde.

 Keskusta itsessään on sopivan pieni, mutta täysi risteileviä katuja ja kujia ja mitä kauneinta arkkitehtuuria sekoittuneena uudempaan ja modernimpaan ja rujompaan ja värikkääseen ja ja ja...

Tykkään niin paljon juuri tällaisista kaupungeista. Ehdin jo miettimään, miksi me ei muutettu Corkiin :D Mutta ehkä vain ihan hyvä juttu; on entistä spesiaalimpaa käydä city-vierailulla ja lopulta matka meiltä on vain pikkusen reilu tunti eli ei paha.

 Vähän oli taas ihmettelemistä väkijoukoista, vaikka Clifdenin parista vastaantulijasta olen jo tottunut hiukan vilkkaampaan Killarneyyn. Ja toisaalta kaupunkityttönä olo oli kuin kala vedessä :)

Tanskalaisesta kaupasta kävin tekemässä muutaman täsmäostoksen, vaikka mikään shoppailureissu ei todellakaan ollut kyseessä. Lapsetkin jaksoivat ihmeen hyvin ja tykkäsivät meidän seikkailusta.

Tyypit vuorottelivat, kuka saa pitää Saaraa kädestä ja kyselivät koska mennään heille yökylään :) 

Itselläni on aina sydän sykkyrällä, kun joku niin kovin pyynteettömästi tarjoaa apuaan. Kyllähän mä olen näiden kanssa yksin tottunut pärjäämään ja monenlaisissa paikoissa mennytkin nelistään lasten kanssa, mutta kyllä extra käsipari on aina extra käsipari. Ja erityisesti extra silmäpari mahdollisti, että pystyin nämä kuvat näpsimään. Aika summanmutikassa ovat kyllä napsailtu, mutta ensikerralla sitten parempia :)

Mä olen itseasiassa menossa Corkiin seuraavan kerran jo parin viikon päästä pikkujouluilemaan, joskin sillä kertaa tuskin kaupunkia katsellaan sen kummemmin, mutta toivottavasti ehdimme äitini vieraillessa vähän jouluostoksille. Ainkin katselin sillä silmällä, että miehen joululahjan löydän tuolta aivan varmasti.

Olikos teistä kukaan käynyt Corkissa? Jos ette, niin ehdottomasti visiteeraamisen arvoinen paikka. Sara xxx

4 kommenttia on "Bloggaajat tapasivat Irlannissa."
 1. Kiitos terveisistä! Mukavan näköinen paikka tuo Cork. Olen muutenkin innolla seurannut teidän muuttoon ja uuteen asuntoon (sekä sen sisustamiseen) liittyviä juttuja.

  T: Se lentokentällä tavattu tyttö Dublinista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee huippua, että huomasit terveiset! Olet monesti ollut mielessä ja kiva, kun moikkasit silloin :))

   Cork on tosi ihana. Ehkä jopa yhtä ihana kuin Dublin, o-ou!

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!