Tralee ja lenkkarit.

14.11.2016
Hahaa nyt jo eilisen ruikutukset tuntuu niin tyhmiltä. Taisin vaan tosiaan olla ihan super väsynyt. Tänään on ollut niin paljon parempi päivä :) Käväistiin Liamin ja Elsin kanssa tutustumassa meidän läheisimpään naapurikaupunkiin. Tralee on hiukkasen isompi paikka, kuin tämä Killarney ja sieltä löytyy esim. lähin sairaala. Todella huojentavaa, että matka hoitoon on enää 20 minuuttia tunti kahdenkymmenen minuutin sijaa. Se kerta, kun jouduttiin esikoista lähteä salamana viemään ilta-yhdeksältä Clifdenistä reilu 60km Galwayhin, puistattaa vieläkin. Onneksi Connemarassa asuessa sairaalan tarve oli vain se yksi kamala kerta. 

Anyhow, Tralee on lähinnä tunnettu Rose of Tralee-missikisoista ja festareista. Mulla ei mitään erityisä odotuksia ollut tälle pikkukaupungille, mutta ihan keskusta osottautuikin aika kivaksi paikaksi.

Keskellä kaupunkia oli tämä todella kaunis puisto, missä näkyi olevan kiva leikkipuisto eli ehdottomasti yksi käymisen arvoinen paikka lasten kanssa. Löytyi myöskin Museum of Kerry ja hurjan kivan näköisiä ravintoloita ja kahviloita plus tietysti pikkuputiikkeja. Tralee on enemmän tavallinen pikkukaupunki ja opiskelijakaupunki ja Killarney taasen suuriman osan vuotta pullistelee turisteja. 

Itse ihastuin noihin Yrjönaikaisiin (??) rakennuksiin keskustassa, mitkä muistuttivat hurjasti Dublinin katuja. Tykkään tuollaisesta arkkitehtuurista paljon. Ehdottomasti löytyi ihan huippuja kuvaspaikkoja :)
takki Penneys // mekko Mini Rodini // kengät Nike
Tämä pikkutyttö taas pisti parastaan :D Laitoinkin vähän instaan videota tyypin tanssiliikkeistä. Meno ei ole ainakaan hidastunut uusien lenkkarien myötä. Elsin leikkikoulussa on nimittäin pyydettiin sporttivaatetusta torstaisin ja meidän tartti hommata Töpsylle hänen ekat lenkkarinsa. Arvatkaan vaan kuinka äidin tekisi mieli ihan samanlaisia Nikea Roshe runeja. Hän tykkää nyt vain ja ainostaan juoksukengistään ja jotenkin sitten vaatteiksikin valikoituu näitä vähän yksinkertaisempia ja modernimpeja juttuja. Raikasta pitkästä aikaa ja surku, kun tuo Mini Rodinin lempparimekko alkaa jäädä pieneksi. Toivottavasti se löytyy isommassa koossa meille (Hanne... <3) tai toivottavasti Rodinille tulisi jotain tällaista graafisempaa taas valikoimiin.

Jep, mutta nyt lenksulle koiran kanssa! Sara xxx


4 kommenttia on "Tralee ja lenkkarit."
 1. Milloinkas tulette tänne shoppailemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän olen odotellut, että tuolla miehellä olisi launtai-tai sunnuntai-vapaa ja sit tultaisiin sinnepäin :) onko se Søsterne Grene muuten siinä keskustan tuntumassa? Ja mihinhän auto kannattaisi tunkea? Olisi kyllä huippua nähdä ja olet tietysti tervetullut tännekkin päin ❤️

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se avataan nyt perjantaina ja on siinä pääkadulla. Auton voitte jättää Kinsale Road liikenneympyrän läheisyydessä olevalle parkkipaikalle, Black Ash nimeltään. Sieltä menee busseja sitten kaupunkiin. Kestää n. 10 min http://www.corkcity.ie/services/roadstransportation/transportationdivision/parking/offstreetparking/blackashparkandride/ Maksaa yleensä vitosen, mutta näin joulunalla usein ilmainen. Keskustassa on kyllä parkkitaloja, mutta marras-joulukuussa pitää olla aikaisin liikkeellä, mutten saa jonottaa ja kauan. Tuo Black Ash on näppärästi teidän reitillä Corkin keskustaan. Laitan sulle privattina mun puhelinnumeron, eli ilmoittele, kun tänne tulette. Sellainenkin vaihtoehto on, että jätätte auton meille ja hypäätte siitä tein päästä bussiin. Niitä menee usein. Matka kestään 20 min.
   Suunnittella on ollut jo pitkään varata Killarneystä hotelli pariksi yöksi ja käydä kävelemässä sielä puistossa jne. Nikelläkin olisi kiva käydä kiertelemässä.
   Ehkä joulun jälkeen...

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!