Äiti on paras.

10.12.2016
Äiti on  vain niin paras. Vaikka parasta äidin vierailussa on ihan vain äiti, tuo äiti aina kaikista parhaimmat tulijaiset.
Ruisleipää, irtoharjaksia tiskiharjaan (tämä siis ihan pyynnöstä :D), pölypusseja meidän Suomi-imuriin, piparkakkutaikinaa, nyhtökauraa, hassut joulusukat ja ruotsalaisia sisustuslehtiä.
Mamma tietää just mistä minä tykkään <3


 Äidin kanssa on maailman parasta kierrellä kaupoissa ja erityisesti niissä, missä on kaikkea somaa sisustusälää myynnissä. Joulukoristeet saavat meidät molemmat huokailemaan onnellisena.
Niin tätä obikoristettakin olin jo aikani miettinyt ja äidin siihen ihastuessa myöskin oli ostopäätös selvä. On se ihana kaikin puolin.


Äitihän on myös maailman mahtavin mummi, kuka saa pitkänmatkan lastenlasten kanssa kuitenkin mummitella leipomalla yhdessä ja mummi jaksaa lukea ainakin kymmenen suomenkielistä kirjaa putkeen. Ja siis saisihan tuota piparkakkutaikinaa tehtyä itsekkin, mutta täytyy sanoa, että kaupan taikina on aina mielestäni ollut maultaan parempaa ;) 

Tänään äiti lupautui hoitamaan lapsia niin, että minä pääsen lähtemään Suomalaisiin pikkujouluihin Corkiin. Nuha ja flunssa painaa päällä, mutta näitä kemuja en missaa missään nimessä. 

Vielä muutama päivä aikaa viettää äidin kanssa yhdessä ja en kyllä tiedä mitenpäin sitten ollaan, kun hän ei olekkaan täällä enää. täytyy varmaan heti ruveta tutkimaan lentolippuja Suomen matkaa varten.

Toivottavasti teillä muilla on myöskin kiva viikonloppu <3 Sara xx


4 kommenttia on "Äiti on paras."
 1. Tiedän tunteen, kun matkustat ja saat puuhata kaukaa asuvien lastenlasten kanssa! Ihana nähdä myös tytärtä ja vävyä! Tyttäreni asuu Sveitsissä! Äitisi on siellä onnellinen mummi! Mukavaa yhdessä oloa ja joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen, kun matkustat ja saat puuhata kaukaa asuvien lastenlasten kanssa! Ihana nähdä myös tytärtä ja vävyä! Tyttäreni asuu Sveitsissä! Äitisi on siellä onnellinen mummi! Mukavaa yhdessä oloa ja joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihana kirjoitus :)
  Pitkään aikaan en olekaan kommentoinut vaikkakin välillä täällä olen lukemassa käynyt. Onnea uuteen ihanaan kotiin ja mukavaa joulun odotusta teille :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjoitus ja ihana äiti ♥

  Loistavaa viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!