Kuusen koristeita.

3.12.2016
Täällä se meno käy vain jouluisemmaksi <3 

Tänään oli ehkä lempparein aamu ikinä. Minä tehtailin joulukoristeita kuuseen, ja lapset ympärillä puuhastelivat omiaan. Pojat ratkoivat tehtäviä yhdessä puuhakirjoista ja Elsi leikkasi paperisilppua ja liimasi sitä paperille kerros kerroksen jälkeen. Taustalla soi jouluradio. Ja oli vain onnellinen olo.
Tällaisista muistoista on joulu tehty vai mitä <3

 Näitä tähtiä on tehty aikaisemminkin ja ohjeet löytyy esimerkiksi tästä postauksesta vanhan blogin puolelta. Iskevät aina vain ja täydellisiä mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan. 
Aika addiktoivaa puuhaa myöskin, kunhan pääsee vauhtiin :)

 En kadu hetkeäkään, että kuusi on jo pystytetty, sillä siitä tuli tänä vuonna erityisen kaunis. Kerrankin alimpia oksia ei tarvinnut jättää tyhjäksi pikkuisten takia ja valojakin on riittävästi. 
On kauniita lahjaksi saatuja koristeita, näitä itsetehtyjä ja sitten vain ihan tavallisia palloja.

Tämä turriainen ottaa kaiken ilon irti pehmosista joulutyynyistä ja saas nähdä miten hän innostuu jouluaamuna lahjapaperin kahinasta, kääk! Lapset kirjoittivat pukille, että Pulla toivoo puruluuta eli pitää sellainen vielä hommata paketoitavaksi kuusen alle.Mietitään tässä josko itse jouluksi lähtisimme miehen vanhempien luokse kuitenkin, vaikka olisihan täällä kotonakin ihana viettää joulua. He vain ovat sen verran vanhempia, etteivät noin vain tänne pääse matkustamaan ja toisaalta samalla näkisi muutakin perhettä. Ja, kun oma äitini ensi viikolla tulee tänne luulen, että se on omalla tapaa minulle se joulu

Taidan olla blogikaverini tapaan pre-Christmas-ihminen. Että eipä sillä nyt niin väliä missä se itse joulupäivä vietetään, vaan kenen kanssa ja kunhan tämä joulun aika vain on spesiaalia <3

Tiptap ja hauskaa viikonloppua sinnekkin! Sara xxx

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!