Täydellisen kuvan ulkopuolelta.

8.12.2016

Niin kuin tiedätte; mä olen aina halunnut antaa tämän blogin myötä eniten vertalaistukea ja aito oma itseni. Tietysti nautin visuaalisesti kauniista asioista, kauniista kuvista ja yritän enemmän tuoda esiin kepeämpiä ja mukavempia arjen yksityiskohtia. En itsekkään jaksa lukea inhorealistisia blogeja likapyykeistä ja sen sellaisista, vaikka toki sitähän se elämä on suurimmilta osin. 

Toisaalta omalta näppäimistöltäni varmasti aistittavissa aika tarkasti fiilikset, vaikka sitten ne olisi niitä apeampiakin juttuja. En vain osaa feikata tunnetiloja ja siksipä olen nyt useamman päivän miettinyt mitä ihmettä voisin suoltaa tänne blogin puolelle? Todellisuus on se, että olen ollut ihan jäätävän päänsäryn kourissa melkein viikon, mikä johtuu kovasta lihasjumista niskan seutuvilla. Vasta tänään tuntuu siltä, että pystyn katsomaan näitä näytöllä pomppivia kirjaimia, tekstiviestien kirjoittaminen on ollut tuskallista. Ei tällaisia juttuja ole kiva kirjoittaa mihinkään hyvänmielen-blogiin, mutta toisaalta kun ei itse pysty mihinkään muuhun keskittymään, on ihan mahdotonta tekaista asiaa tikusta.

Varsinkin, kun valokuvien saldo koko viikolta on tämä:


Juu. Joulukorttikuvauksetkaan ei tänä vuonna oikein menneet putkeen. Oltiin kuvaamisesta puhuttu jo pari viikkoa. Olin prepannut ja tsempannut ja pyytänyt hymyilemään nätisti. Ja luulin, että koira olisi heikoin lenkki saada asettumaan kuvaan. Nyt nämä kyllä jo naurattavat :) Lapsiin tietysti tarttuu tunnetilat ja oma oloni kipeän pään kanssa erityisesti. Olisi ja olisi, mutta olisipa tosiaan pitänyt osata lukea omia lapsia vähän parempi ja olla edes yrittämättä tuona hetkenä. 

Katsotaan jos ryhdyn korttihommiin vielä uudemman kerran vaiko annetaanko joulukorttien olla tältä vuodelta. Tämä viikko on tosiaan mennyt ihan ohi ja uskomatonta, että joulu on jo parin viikon päästä! Mikä tuntui pitkältä joulunalusajalta onkin hujahtamassa ohi. Äitini saapuu tänne meille tänään iltapäivällä ja se on kyllä paras juttu ikinä <3

Palailen kyllä paremmilla jutuilla pian :) Kuulemisiin, Sara xxx

p.s. sillä aikaa voitte kurkata nämä vanhemmatkin enemmän tai vähemmän onnistuneet korttikuvat 2012, 2013 ja 2015

10 kommenttia on "Täydellisen kuvan ulkopuolelta."
 1. Miten sympaattisia kuvia <3 Vaikka ne eivät ehkä ole sitä mitä niiden piti olla, niin minusta niistä välittyy silti ihana, hassutteluhetki ja mielelläni vastaanottaisin tällaisen kortin :) Toivottavasti olo helpottuu pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just mietin, että ehkä laitan henk.koht. facebookiin tämän kollaasin ja toivottelen sillä hauskat joulut :)

   Poista
 2. Voi että, näistähän tuo oikea yläkulma on varsin hauska. Äidin sommittelema tausta, mutta lasten oma twistaus poseerauksessa. Pari vuotta sitten puin lapset joulukorttikuvaan ja tein vielä loput kuvauspaikan stailaukset ennen kuin pyysin kuvattavat paikalle. Tytöt taapersivat aurinkolasien ja leikkipuhelimien kanssa. Otettiin sitten heille mieluisia kuvia ensin ja sen jälken ilman laseja ja puhelimia. Lopulta päädyttiin lähettämään kummankinlaisia kuvia ja lasten oma stailaus toi enemmän kehuja kuin meidän viritelmä :D Sen jälkeen on kuunneltu heidän ideoitaan.

  Tänä vuonna haluavat kuvan, jossa temppuilevat voimistelurenkaissa. Vielä pitää miettiä, miten häivytän taustalta meidän eteisen :D

  -Eedith-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo ensin ei hymyilyttänyt laisinkaan ja sit riehaantuivat täysin. Olisi ollut muutama ihan ok ruutu, mutta ne olivat sitten sekoilusta johtuen ihan epätarkkoja :) Mutta lapset on lapsia eikä kahlittavissa oman mielen mukaan :) voimistelurengaskuva kuulostaa tosi hauskalta idealta!

   Poista
 3. Eikö täydellinen kuva ole sellainen jossa näkyy lapsen riemu? :)
  Minusta ovat oikein suloisia.

  Minä en saanut otettua sitä täydellistä kuvaa lapsista tänä vuonna, joulukorttia ajatellen. Teetin silti parhaimmasta kuvasta joulutervehdyksen sukulaisille, kun viime vuonna en ehtinyt.
  Jos saadaan lunta joululomalla niin otan omista tonttulapsista kuvan ulkona hangessa, ennenkuin käyvät liian suuriksi tonttuilemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu ehdottomasti, mutta tässä tilanteessa mentiin mökötyksestä sellaiseen hervottomaan riekkumiseen :D tiedät varmaan mitä tarkoitan :) mutta myönnän minäkin, että tällätavalla jälkeenpäin katsottuna nämä on aika hauskoja ❤️

   Poista
 4. Viimeinen kuva on ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤️ Vähän käy ehkä koiraa sääliksi ;)

   Poista
 5. Näähän on tosi upeita!!! näistä vaan joku peliin (ylä oikea tai ala oikea ihan mahtavia). Tällaset aidot asetelmat on PALJON parempia kuin ne tylsät ja jäykät poseeraus kuvat. Täällâ Jenkeissä tällaisista saa joskus maksaa pitkän pennin ammattikuvajilla!!

  Nanna

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, mielelläni löytäisin postilaatikostani vaikka tuonviimeisen kuvan. Niin ihanan iloinen siitä tulee! Rennoin rantein ja kuvien arvo tulee nousemaan joka vuosi kun lapset kasvavat. Elämän makua pitää kuvissa olla ;)
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!