2017 on tehnyt hyvää.

27.2.2017
Blogi-kaverini ja kaverini muutenkin Saara tuossa juurikin nosti ilmoille kysymyksen, että "No milloin sinä rupeat sitä blogia taas kirjoittamaan?", kun vaihtelimme puhelimessa kuulumisia. Niin taisi tietää Saarakin ja te muutkin linjoilla roikkuvat (kiitos!), että en osaa tästä harrastuksesta päästää vieläkään irti :) Joskin bloggerin salasana oli jo unohtunut, piti vähän miettiä mihinkähän pikselikokoon tapasin kuvia pienentää ja ennen kaikkea, mitä ihmettä haluan tänne blogiin kirjoittaa?

Se mitä tapahtui nyt joulukuussa minulle toi ihan hirmuisesti perspektiiviä ihan kaikkeen. Niin kamalasta kaaoksesta ja stressistä syntyikin uudenlaista rauhallisuutta ja hyväksyntää <3 Elämä alkoi voittamaan ihan yllättävän nopeasti (tästäkin voisin toki kirjoittaa ihan oman postauksensa) ja vaikka kotiutuminen tänne uuteen paikkaan tuntui aluksi todella vaikealta ja jopa epämieluisalta, aika tässäkin on jo nyt tehnyt tehtävänsä ja nyt nämä kulmat ovat jo osa arkea. 


Vähän on taas alkukankeutta tuottaa tekstiä, mutta ehkäpä tämä tästä :) Toivottavaasti te muutkin voitte hyvin ja kiitos noista lukuisista kommenteista tuohon edelliseen. Ne todella lämmittivät ja herkistivät ja toivon, että jaksatte vuorovaikuttaa täällä jatkossakin <3 Kommentit ja se kanssakäyminen teidän lukijoiden kanssa on tässä blogin kirjoittamisessa kaikista parasta. Muutenhan tämä on tällaista aika tylsää yksinpuhelua :)

Mutta nyt lounashommeleihin ja kuullaan taas pian!
26 kommenttia on "2017 on tehnyt hyvää."
 1. Ihana kuulla sinusta! Kauniita kuvia olet ottanut! Tyttäreni asuu Sveitsissä, muutti perheineen Saksasta, sen takia blogiasi on mukava lukea. SUOMI tytöt perheineen ulkomailla! Reippaita nuoria perheenäitejä! Aurinkoisia päiviä sinulle ja ihanalle perheellesi toivottelee mummi Kuopiosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentistasi Birgitta :) reippaudesta en tiedä, mutta kai tämä ulkosuomalaisuus jotain tarmokkuutta vaatii :))

   Poista
 2. Onpa ihanaa, kun olet takaisin! :) Ja hitsi, mitä maisemia siellä teidän uusilla kotikonnuilla! <3 Uusia tekstejä ja kuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on meidän "lähirannalta", mihin kuitenkin tästä ajelee 40 minuuttia. Mutta upeita maisemia toki riittää yllin kyllin :) Palailen ihan pian uusin jutuin!

   Poista
 3. Ihanaa kuulla sinusta jälleen 😊 Ja voi että noita kuvia. Kivoja päiviä teille ja kevään odottelua, noissa upeissa maisemissa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sinäkin olet täällä! :) paljon muita kuvia ei ole vielä tänä vuona tullut otettuakaan, kääk! Täytyy ruveta taas kävelemään kamera kädessä :)

   Poista
 4. Huikeat maisemat! Mukava päästä taas lukemaan sun ajatuksista ja projekteista. Voihan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekteja riittää aina. Just nyt maalaillaan viimeisiäkin kodin seiniä puhtaan valkoiseksi :)

   Poista
 5. Ihanaa että oot takaisin <3

  VastaaPoista
 6. Tulin iloiseksi, kun sain lukea että asiat siellä taas hyvällä tolalla:) Nuo kauniit kuvat saavat kuumeisemmin odottamaan kevättä, vaikkakin nyt nautin täysillä luisteluhetkistä ja lumileikeistä lasten kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin kuumeisesti odotellaan kunnon kevättä, vaikka se on jo ihan kulman takana. Tänään kuitenkin niin kylmää, että Killarneyta ympäröivät vuoret olivat ihan lumihuippuisia.

   Poista
 7. Kiva kun jatkat taas kirjoittamista ♥

  Ei muuten pöllömmät maisemat siellä sun uusilla hoodeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️

   Tätä meidän County Kerryä luonnehditaankin Irlannin kauneimmaksi, mutta kyllä mulla on aika ikävä niitä vanhojakin maisemia.

   Poista
 8. Ihanaa saada sut takaisin!
  Vaikken sua Henk.koht.tunnekkaan, niin tuntui kuin elämästä olisi puuttunut pala ilman sun tekstejä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, en kestä miten ihana kommentti! Kiitos ❤️❤️❤️ Tuli ainakin roppakaupalla vielä lisämotivaatiota jatkaa tätä hommaa :)

   Poista
 9. Kiva kun palasit!

  t. Niina

  VastaaPoista
 10. Kiva, kun olet taas linjoilla! Tavataanko viikonloppuna?

  VastaaPoista
 11. Aina välillä olen käynyt kurkkaamassa oletko palannut ja nyt huomasin, että olet taas tehnyt postauksia. Ihanaa ja ihania kuvia, nyt ahmin juttusi. Siis kiva, kun olo parempi ja jaksat arjen keskellä tehdä meille juttuja Irlannista ja arjetanne!! Ihanaa kevättä sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, että kommentoit ja mukva minustakin olla takaisin kirjoittelemassa :)

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!