Perjataihömppää.

10.3.2017
Hei kiitos vielä sydämeni pohjasta teille kaikille, ketkä viestittelitte eri linjoilta koskien tuota edellistä postausta! Kieltämättä ehdin jo miettiä, että taas mentiin perse edellä puuhun ja tunteet vieden; kirjoitellen suoraan sydämestä. Mikä tuntuu välillä jälkeenpäin hurjalta ja niin läpinäkyvältä minun sisimpään. Mutta toisaalta nyt on näin (hehe) ja eteenpäin...


... suoraan perjantaihömppään!!!


Kuten varmaan monet ovat huomanneet, tämän kevään hittiväri on tuollainen hempukka pinkki. Ja vaikka kuinka yritän olla vähän oman tieni kulkija, miellyttää se minunkin silmää niiiiin paljon. Siis tämä tällainen haalea vaaleanpunainen. Barbi-pinkki tai aniliininpunainen eivät sitten niinkään.

Mutta täytyypä kertoa kuitenkin heti alkuun, että mitään vaaleanpunaista ette tule päälläni näkemään. Jään ihastelemaan tätä sävyä muiden pukemana, sillä minulla on niin punakka iho, että lopputulos näyttää, no, possulta. Siis ihan kauhealta. Ja kuulkaa mallailtu on :) 

Tyydyn siis ihan hyvillä mielin tuomaan trendi äriä elämääni vähän muilla tyylein. Kuten esimerkiksi vaaleanpunaisella blogin headerilla - harkittu juttu ;) Ja sitten löysin itselleni söpösen muistikirjan ja lompakon alennusmyynneistä. Vanha lompakkoni olikin jo ratketa ja tämä Newlookin halpis kustansi huimat 6 euroa. Tietysti puhun yleensä kestävämmistä ja laadukkaammista tuotteista ja siskoni olikin saanut synttärilahjaksi miltei identtisen Coccinellen lompskan ihan aitonahkaisena. Luulisin sen olevan ostettu Stockalta. Nämä kyllä tyydyttää tätä tarvetta minulle aivan mainiosti :)

Tai no on mulla kyllä vielä yksi vaaleanpunainen tosi-ihastus... Nämä lenkkarit Nextiltä <3 Aaah, miten monta kertaa olen niitä ihastellut ja nyt ne onkin jo mun koossa myyty loppuun :(( Heh ja jännä juttu, minkä just huomasin! Suomen puolella 41euroa ja Irlannin puolella 51e, mitä ihmettä :D Ehkä ihan kaukana kasvoista tämä väri olisi mennyt, mutta mä olen niin kamala rähmäkäpälä, että nuo olisivat kyllä käytössäni harmaat ihan nanosekunnissa :DHempukkaa, hempukkaa. Leikkokukillahan saa perinteisesti ihanasti väriä myös sisutukseen. Jälleen kerran tiilenpunaisen kokolattiamatot hiljentävät tahtia sillä tavalla, että mitään tekstiilejä en tuota väriä viitsi ostaa, mutta nämä ikuisuuksia kestävät just niin täydellisen väriset neilikat kyllä koristavat olohuonetta :) Neilikat on niin halpiksia ja kestäviä, että tähän investointiin ryhdyn ilomielin :)Niin ja sitten voin ihastella pinkkiä oman muruseni päällä. Elsillä ei hirmuisesti vaatteissa pinkkiä löydykkään ja siksi tämä kesämekko onkin suuri suosikki, koska onhan se blinkki kuitenkin hänen lempivärinsä :) Puuvillamekko on muuten Primarkista/Penneyssistä ja kustansi hurjat viisi euroa, mutta tosiaan Suomesta tätä ei valitettavasti saa. Ehkä tärppi siis Irlannissa tai Britteinsaarilla matkaaville ja Primark taitaa Espanjastakin löytyä.Suloista viikonloppua teille ihanat lukijat. Noista kivoista kommenteista saa kyllä niin paljon voimaa, kiitoskiitoskiitos <3 Hei ja onko kukaan muu lähtenyt tähän hempukkahömpöttelyyn? Seuraavaksi voisinkin antaa hyvän farkkuvinkin, kuulemisiin!Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!