Kirsikan kukkasia.

8.4.2017
Noiden Tukholman tapahtumien johdosta ei hirmuisesti tehnyt mieli kirjoitella tänne mitään hömppää, mutta päätin silti tänään palata kevyemmillä aiheilla. Ehkäpä kaikki tarvitsee vähän kirsikan kukkasia muistamaan, miten kaunis tämä maailma onkaan <3

Eilen oli miehen vapaapäivä ja lapsilla alkoi kahden viikon pääsiäisloma. Pojat menivät suoraan koulusta kavereille leikkimään ja mietittiin, että miten nautittaisiin upeasta kevätsäästä? Päätettiin suunnistaa tuohon vähän matkan päähän Muckross house-nimisen entisen hienon kartanon turistikahvilaan iltapäiväkahveille, koska heillä oli varmasti jo terassi auki. Täällä on yllättävän vähän ulkoterasseja yhtään missään! Ja kauniina päivänä, kun nimenomaan tekisi mieli nauttia kahvilan antimia ulkona. Saatiin hyvällä lykyllä pöytä, vaikka päädyimmekin jakamaan sen Britti-turistien kanssa. 

Tuo on kyllä kiva kohde tässä lähellä ja puutarha ja tilukset pidetään ihan mielettömässä kunnossa. Ja nämä vaaleanpunaiset ihanuudet ovat juuri puhkeamassa upeimpaan kukkaan. Onhan kirsikkapuita muuallakin, mutta tuo irlannin lajike on sellainen, missä kukinnot kukkivat tuollaisina ihanina hattaramaisina ryppäinä. Niin hurmaavia ja joka vuosi jaksan haltioissani ihastella. Liam vain nauraa, kun on kasvanut näiden kanssa, mutta onneksi Elsi on yhtä ihastuksissaa :)

Täytyy sanoa, että oli kyllä niin häikäisevän aurinkoista, että hyvä, että kamerasta näki, mitä kuvia oli ottanut. Nämä siis vain todella räpsäisty automaattiasetuksilla ja toivoin, että jos nyt edes joku tarkka otos löytyisi, että blogiinkin saisin aineistoa. Ottaa vähän koville tämä netittömyys-case, mutta tuon wifi-boksin pitäisi tosiaan avautua ens viikolla etten olisi miehen kännykän varassa. Ja sen omankin kännykän saan jo onneksi 19. päivä. 

Juu auringossa on jopa helteisen lämmintä ja varjossa tietysti vilpoisempaa. Tässä seuraan mielenkiinnolla tyttären edesottamuksia. Meillä on taas vähän ollut viimeaikoina tällaista...

Tuossa olikin taas vähän seesteisempää aikaa välissä ja nyt sit taas vaihe. Siinä mielessä hyvä, että on useampi lapsi, että aika helposti muistaa minkäkin ikäkauden hommelit; jaa tämä oli nyt taas tämä ikä kuin xxx. Neuvotellaan aika paljon monenlaisista jutuista ja kun tyypillä on isänsä itsepäisyys ja minun tempperamentti - huhheijaa.

Kalkkilaivan kapteeni moi! 

Mut siis hänhän vain halusi, että hänestä otetaan kuvia tässä kauniissa kohdassa. Ja niin me sitten otettiin ja hän sai hetkuttaa sydämensä kyllyydestä kukkastensa kanssa :) 

Onneksi oli daddy mukana ja ehkä ne kiukkuisuudetkin unohtui, kun takaisintulomatkalla pieni nukahtikin päiväunille pitkästä aikaa. On hän vielä kuiteskin onneksi niin pieni <3

Mä muuten keräilen tässä aineistoa postaukselle Mikä Irlannissa ärsyttää? Eli stay tuned ja huippua viikonloppua <3
4 kommenttia on "Kirsikan kukkasia."
 1. Kivalta näytän ja niin kiva, kun päivität taas blogia😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kommentoit. Täällä on ollut niin kovin hiljaista taas!

   Poista
 2. Aivan ihastuttava tuo kuva, jossa seuraat neidin edesottamuksia! :-D Olet hurmaava. Vaikutat tosi karismaattiselta naiselta. :-)

  Ja huh uhma........ Meillä on teidän neitoa pikkuisen vanhemmalla esikoisella erilaisia haasteita kasvussaan ja kehityksessään ja tuntuu välillä ihan toivottomalta kun ei tiedä mikä on uhmaa ja mikä sitten sitä että tyttö ei oikessti osaa tai ymmärrä. Voi HUOH! Onneks seuraava päivä on yleensä parempi, tai ainakin sitä seuraava. Ainakin vähän. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hurmaavasta nyt en tiedä... :D Mut tuo meidän neiti ainakin on ja onneksi onkin, sillä sillä saa anteeksi monet kiukut :) Oikeasti samojen kanssa tietysti mekin painiskellaan ja helposti sitä lähtee itsekkin mukaan toisen kiukkuiluun, vaikka viisaampi tietysti vain lohduttelisi ja sylittelisi. onnekksi tyyppi leppyy äidin tapaan noin nanosekunnissa ja sanoo "äiti sinä olen minun BFF" :D

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!