Ensimmäinen arkipäivä.

31.8.2017
Ei pelkoa, ei tästä neuleblogia ole tulossa, vaikka lankoja kuvissa vilahteleekin :)Tänään alkoi siis arki. Ihana, harmaa arki :) Mutta tiedättekö mulle rutiini on elämän eliksiiri. Toimin paljon paremmin tietyn rullaavan rytmin mukaan ja saan ainakin miljoona kertaa enemmän aikaiseksi. Oli myös ihana saatella lapset kouluun ja nähdä kuinka he sujahtivat taas osaksi luokkayhteisöjä, vaikka kaikilla olikin pikkuriikkisen uudet kuviot. 

Fionn aloitti nyt second class-luokan poikakoulussa, mihin siirtyvät aikaisemman koulun sekaluokilta kaikki pojat (tytöt, kuten Elsi aikanaan, jäävät tuonne vanhaan kouluun, missä Jameskin vielä on) ja oli uudessa erilaisessa uniformussaan niin isoa poikaa. Sanoinkin kotiin tulessa miehelle, että ihan kuin F olisi päivän aikana kasvanut eri kundiksi, mutta sellai hyvällä tavalla. Luokalle tuli kolmen eri rinnakkaisluokan pojat eli tuttujen kaverien lisäksi tuli uusiakin kavereita. Vaikka toki nuo toistensa naamat jo tunnistivatkin. 

Jamesilla alkoi senior infants-luokka (tokaa vuotta siis koulussa) ja täällä, kun opettaja vaihtuu usein vuosittain, vaihtui myös luokkahuone ja jotkut luokkakaveritkin.

Elsin play school päivä onkin nyt aamusta ja myös hänellä on osittain uusi eskariryhmä. 

Niin, että nämä tyypit on sitten jo aamu yhdeksästä menossa ja niin päivinä, kun ei ole hoitohommia, mulla on ruhtinaalliset kolme tuntia omaa aikaa! Onneksi Liamilla oli tänään sopivasti vapaapäivä ja mentiin sitten kahvilaan yhdessä ihmettelemään, että mitä hitsiä nyt?! :D No en mä nyt aivan laiskottelemaan rupea, mut ihan hyvä nämä pari päivää tässä alkuunsa hengähtää ja ensi viikosta olenkin sitten jo suunnitelmallisempi. Jumpat aloittelen ja koiran ajattelin ulkoiluttaa jo aamutuimaan. Täällä kotosallakin riittää vaiks minkämoisia juttuja, mutta kyllä mä ajattelin näitä aamuhetkiä näille blogihommillekkin pyhittää :)) 

Näihin tulee yleensä aina aika laihasti vastauksia, mut kysytään nyt kuitenkin: mitä teistä olisi kiva tästä blogista lukea? Olisiko mitään toivepostauksia? Haluatteko videoita?

Hassusti tänään on justiinsa syksyisempi vilpoisempi sää. Vähän mietin illaksi ehkä takkatulta ja sit voisi edistää tuota harmaata neuletta, mihin vihdoinkin löysin tarpeeksi simppelin hyvä ohjeen. Liamin ainut vapaapäivä tällä viikolla ja syödään varmaankin uunilohta ja salaattia. Ihania arkisia juttuja - tästä tämä lähtee taas soljumaan!

Mukavaa loppuviikkoa teillekkin blogi-tyypit ja vastailkaa mielellään noihin kysymyksiin jookos :)
12 kommenttia on "Ensimmäinen arkipäivä."
 1. Arki on parasta ja allekirjoitan täysillä ton, että saa paljon paremmin kaiken aikaiseksi :)
  Noista toiveista.. Noh, sitä ruokaa tietysti, mutta mä luen oikeasti tosi mielelläni kaikki sun jutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokahommeleita tulossa! Ja siis vaikka mä oon tän päivän sähellyksestä ihan poikki, on myös ihan superihanaa, kun tämä tavallinen kiireinen arki on alkanut ❤️

   Poista
 2. Ruokaa, teidän arkea ja sitten tälläisiä hassuja mitä on aina kiva lukea; tälläinen on arkipäiväni/viikkoni, mitä kassini sisältää, lemppariasuni arkeen/juhliin...
  Mulle kyllä kelpaa kaikki mitä kirjoitat ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli jo monta tosi kivaa ideaa ❤️ Kiitos, kun kommentoit!

   Poista
 3. Samoilla linjoilla muiden kanssa, oon tykännyt lukea sun blogia jo tovin ihan vain koska se kertoo susta ja teidän perheestä. Mukavasti osaat miksata aiheita niin että välillä tulee perhettä, ruokaohjeita, harrastuksia, jne. Keep up the good work 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu ☺️ Mulle aina nämä random ideat pulpahteleekin mieleen ja vähän tulee sen kummemmin miettimättä kirjoitettua aiheesta, kuin aiheesta ☺️

   Poista
 4. Arki, jokin ihanuus siinä aina loman jälkeen on, vaikka sitten se sama arki taas toisinaan väsyttää. �� Toiveita on vaikea listata, koska tykkään lukea kaikenlaisia postauksia. Kuten autopostauksen yhteydessä kirjoitinkin, minulle parasta blogissasi on aiheiden vaihtelu. On kiva lukea erilaisista aiheista: ruoasta, kodista, lapsista, liikunnasta, kulttuurieroista, käsitöistä, arkipäivistä, juhlahetkistä... Ja tykkään siitä, että kirjoitat aika pitkiä tekstejä, joissa on ajatusta ja aina jotenkin aidosti kerrottua asiaa, ei vain kuvia ja jotenkin liian harkittuja ja sliipattuja juttuja. Blogisi ja siten myös varmasti sinä olet aito ja tosi sydämellisen oloinen! Melkein nolottaa hehkuttaa tällein, mutta tykkään vaan tosi paljon tyylistäsi kirjoittaa, olla ja elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä ny, mä elän vielä arjen huuma-vaihetta 😁. Mutta totta se on, että kyllä se sitten välillä tuntui monotoniselta ja justiinsa väsyttävältä. Onneksi loma-jaksot taikka vapaapäivät vähän tuovat vaihtelua ☺️
   Ja kiva tosiaan, että tämä nykyinen kirjoitustyyli on mieleinen. Aina välillä on kiva saada just postausideoita, vaikka kyllähän niitä päähänkin tupsahtelee aika helposti ☺️

   Poista
 5. Kiva blogi ja kivat aiheet. Arkijutut on musta kaikkein kivoimpia. Videoista en niin välitä:) aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista viikonloppua myös sulle ja mielipiteet huomioitu :) saatan silti toisinaan tehdä vidoita :DD

   Poista
 6. Ihanaa kun kirjoitat useammin. Kesällä tuli jo ikävä! Ja sun bloggi on tosi ihana just tällaisena rehellisenä arkielämän kuvailuna, mutta Irlannit twistillä. Tosi kiva! Eli ei sinällään mitään ehdotuksia - jatka vaan samaan tapaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on superkivaa kirjoitella useammin. Tämä läppäri toi kyllä niin paljon helpotusta ja intoa tähän hommaan :))

   Poista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!