Täydellinen päätös lomalle ja mitä neuloin tänä kesänä 2.

30.8.2017


Aina, kun me käydään jossain aivan upeassa paikassa ja otan kuvia ja meinaan kirjoittaa blogiin tulee ihan sellainen olo, että mitä mä edes nyt voin tästä sanoa? Kun ei nämä kuvat kerro yhtään, että miten mieletön tuo näkymä omille silmille on. Tästäkin on miltei mahdoton sanoa, että oltiin todella korkealla vuorenrinteellä ja kiemurteleva ajomatka oli jännittänyt muo jo kuukausikaupalla. Ehkä juuri se syy, miksi vasta nyt päästiin paikan päälle, vaikka asutaankin reilun parinkymmenen minuutin päässä. Tänä aamuna ajattelin, että nyt täytyy kyllä lasten vikan lomapäivän kunniaksi tehdä jotain spesiaalia ja onneksi mentiin ja ihan varmana tullaan menemään vielä monta monta kertaa <3Ajattelin jo ennen kuin lähdettiin, että jos suinkin pääsen tuonne näköalapaikalle asti, yritän ottaa nämä toiset neulekuvat tältä kesältä. Tämän harmaan neuleen nimittäin kudoin taasen Paelaksen ohjeilla ja tämä valmistui ihan supernopeasti. Tuo popcorn-palmikointi näyttää paljon monimutkaisemmalta, mitä onkaan ja ainut harmi on, että pääntie on vähän käytössä venähtänyt (olisi varmaan kandennut kutoa pienemmillä puikoilla). Nyt ajattelin siihen kutoa sellaisen pujoteltavan narun, mutta muuten tämä on ollut ihan täydellinen kaveri Elsin kesämekoille ja käy tietty myös täydellisesti syksyyn ja talveen.
Koulut tosiaan alkavat huomenna ja täällä voi ihan tuntea syksyn tulon. Olin ihan unohtanut kuinka paljon pidän syyskuusta täällä Irlannissa <3 <3 <3 Näitä aurinkoisia kirpeitä päiviä yleensä riittää ja vaikka viikkoihin tulee taas struktuuria ja rutiinia, päivät ovat jännän hiljaisia; turistit vähenee ja koululaiset on kouluissaan. Näkymät alkavat kellertyä ja noita ihania kanervia kukkii kaikkialla.Nämä on tällaisia ihan haalean liiloja. Omat ikkunaruukut odottavat tyhjinä myös omia kanerviaan, mitä en ihan vielä ole viitsinyt ostaa takertuen vielä kesän rippeisiin. Mutta nyt saa syksy tulla!

Muutenkin tämän reissun ja rohkaistumisen myötä sain tosi paljon intoa nyt oikein urakalla aloittaa lähiseutujen tutkimisen. Samalla, kun lapset aloittaa nyt kunnolla täällä kavereiden kanssa kanssa samaan aikaan kouluvuoden, tuntuu ihan siltä, että ollaan todella kotiuduttu tänne. Kyllä syksy tuntuu aina olevan täysi uusia alkuja vai mitä :)Ei vitsit nämä perspektiivit sano mitään, mutta tuolta sydämenkohdalta näitä muita kuvia otettiin. kurkatkaa nyt se iänikuinen Instagram stories, niin sielä näkyy pienillä videonpätkillä paremmin kuinka hulppea paikka kyseessä :)

Hei ja tykkäättekö te näistä maisemakuvista edes?? Tosiaan aina mietin, että kiinnostaako ketään edes tällaiset "täällä me käytiin"-postaukset. Ei mut nyt täytyy lähteä kauppaan ostamaan viimeiset kynät ja koulueväitä ja sit katsotaan vielä uniformut valmiiksi aamulle. Niin jännää! Kuulemisiin pian <3

4 kommenttia on "Täydellinen päätös lomalle ja mitä neuloin tänä kesänä 2."
 1. Tiedätkö, minä totesin ihan saman viikonloppuna kun oltiin käymässä Walesissa. Niitä upeita maisemia on jotenkin ihan mahdotonta saada kuvaan tallennettua siten että kuva antaisi maisemille oikeutuksen. Ne on vaan niin upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Nämä jää niin latteaksi. Mutta Wales on varmasti myös upea ja sinne olisikin ihana joskus matkustaa ajan kanssa. Jossain kiinteistöohjelmassa aikoja sitten rempattiin talo Tenbyssä ja se on erityisesti mulla sellaisessa must see in Wales listassa 👌🏻

   Poista
  2. Joo, Tenby on ihan mielettömän söpö paikka kuten se muukin Pembrokeshiren alue! Toisaalta meillä on ollut miljoona vuotta ollut ohjelmassa tehdä road trip Irlantiin mutta näköjään ei auta että se on niin lähellä kun ei olla vieläkään saatu aikaiseksi :)

   Poista
 2. Jestas mitkä maisemat!
  Ihan tuota samaa olen huokaillut Alpeilla, Italiassa, Dubaissa.. kaikkialla. Ei niitä fiiliksiä ja maisemia voi mitenkään saada kuviin toistettua, ne pitää kokea itse <3
  Ihana Elsi <3

  VastaaPoista

Kiitos, jos kommentoit. Olet huippu!